kogeneracja to dobra spółka kto w niej pracuje to wie że żyje; niedługo zmiana rządu i niektórym ciężko bedzie się rozstać z korytami. Szkoda że dopuscili do tak patowej sytuacji z tym polimexem no i że nie dbają o akcjonariuszy /brak dywidend/ na premie dla swoich zawsze pieniadze są dla akcjonariuszy nie.
Dnia 2023-11-22 o godz. 19:35 ~IP napisał(a): > PROMOCJA to jest na ENERGA S.A. - WYCENA około 8,40 - zysk za III kwartały 3,92 zł. > > Argumenty: > 1. Wygrana sprawa delistingowa. > 2. W toku sprawy w sądzie o dywidendę. > 3. Jesteśmy przed zmianą ....
ty IP przestań ganiać po innych forach i gadać bzdury - gdzie masz prawomocny wyrok? jaka zmiana?
no leszcze sypać niech spada skoro piszecie że musi. Po 20 zł sam odkupie wcześniej sprzedane akcyjki a obecna wysoka cena jest tutaj jakimś nieporozumieniem
Dnia 2023-11-25 o godz. 18:02 ~realista napisał(a): > no leszcze sypać niech spada skoro piszecie że musi. Po 20 zł sam odkupie wcześniej sprzedane akcyjki a obecna wysoka cena jest tutaj jakimś nieporozumieniem -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dzidziuś tylko ja MYŚLĄCY Jestem stabilny co do ceny. (10)
ty 31.6 159 nawet ip smarkaczu piszący pod wieloma nickamy nie umiesz zmienić
Autor: ~doAutor [31.6.159.*]2023-11-18 14:
według mnie każde kupno poniżej 40 zł to super okazja !!!!
===================================================================================== Autor: ~mm [193.42.99.*]2023-11-09 10:09 Polimex zafaszował dokumenty - tak twierdzi KGN. Oni po prostu czasowo by sie nie wyrobili i nie chcą płacić kar. Atak jest najlepsza obroną w ich mniemaniu ale mogą się srogo przeliczyć.
skoro uważacie że Kogeneracja jest wart 10 zł jak sądzi leszcz Myślący to sprzedajcie swoje akcje, macie kurs 4 razy wyższy, to przecież ogromny zysk - po co tu siedzicie i trzymacie w swoim portfelu tak drogie akcje, ja od was odkupie dopiero po 20 tak jak już wyżej pisałem więc nie czekajcie. Moim zdaniem Kogeneracja będzie kosztować kiedyś 150 zł, kiedy nie wiem, trzeba kupić tanio by sprzedać drogo.
----------------------------------------------------------------------------------------------------- Autor: ~doAutor [31.6.159.*] według mnie każde kupno poniżej 40 zł to super okazja !!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------
chachaaaaaa
==================================================================================== Autor: ~mm [193.42.99.*]2023-11-09 10:09 Polimex zafaszował dokumenty - tak twierdzi KGN. Oni po prostu czasowo by sie nie wyrobili i nie chcą płacić kar. Atak jest najlepsza obroną w ich mniemaniu ale mogą się srogo przeliczyć.
Gościu pisał z tego co wynika 10 listopada a teraz koniec miesiąca. Weź pod uwagę że kurs od 2 listopada jest niżej już o ponad 12% i dalej jest w trendzie spadkowy przed zasadniczym rozstrzygnięciem sporu.. Gościu miał więc czas aby kupić akcje w okolicach 40 zł... A teraz to już zaczyna się robić nieciekawie...
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Naganiajcie dalej naganiacze na kupno po takiej drożyźnie może z sukcesem jednego napalonego leszcza co uwierzy w wasze farmazony a potem płacz i lament....poczekamy zobaczymy... Trzęsiecie portkami na widok spadku... Ciekawe jak będzie wam przyjemnie przy 35 zł potem 20 zł potem 25 zł... Itd 10 zł.. Sorry nic się nie stało.. Zaraz będzie 150 zł to wasze gadanie...