• Minimax odpada!!!!!! Autor: ~Jam [159.205.200.*]
    Badania przedkliniczne - minimax nieskuteczny!!!!, urządzenie do poprawy, badania przedkliniczne do powtórki i tak do skutku!!!! opóźnienie 3 lata, jutro "czarny czwartek"!!!
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~Haha [46.134.83.*]
    Prawdopodobieństwo komercjalizacji każdego z projektów ujęte w ostatniej płatnej wycenie to ok 50% więc czemu tu się dziwić, emisja gwarantowana obstawiam 6 zł
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~ssss [37.47.212.*]
    Żaden czarny czwartek. Tu wszyscy są ubrani i muszą mieć twardy tyłek, bo wiedzą, że prezes nas nie rozpieszcza i takich rzeczy można się spodziewać. Nie będzie wyprzedaży, no chyba że przez spekułę, żeby uwalić kurs i zebrać taniej. To na niskiej płynności będzie można zrobić.
    I tak liczyło się na razie Cool Cryo. Minimax i Cool Cryo miały być skomercjalizowane mniej więcej jednocześnie, no to teraz będzie niejednocześnie. I tego można było się spodziewać, bo przepustowość mają za małą i nie ogarniają.
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~ssss [37.47.212.*]
    Inaczej mówiąc - to już jest zdyskontowane. Dopiero jak Cool Cryo padnie, to będzie niezdyskontowane. I oby nie padło. Wszystko inne poza Cool Cryo - to tylko taki bonus.
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~Haha [46.134.83.*]
    Ale trolu piszesz bzdury, to pierwszy krok do końca tej spółki, uwalony niedziałający kluczowy projekt a ty twierdzisz że jest w cenie. Jak ktoś chce uratować jakiś grosz to jutro niestety po pkc
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~Jam [159.205.200.*]
    Można było się tego spodziewać po płatnej rekomendacj i już wiadomo po co ona była skoro jak twierdzicie prezes już wiedział we wrześniu. No i wiadomo dlaczego nowy harmonogram dopiero w przyszłym roku. Co jeszcze wyjdzie?
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~Tom [31.61.190.*]
    Na scope też poprawiali aż koniec końców dywidenda sowita była. Ja nie przeczytałem że ktoś rezygnuje z tego projektu, a wręcz przeciwnie.
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~Postępowy [89.64.2.*]
    A ja sobie dzisiaj miałem wolny dzień i poczytałem na spokojnie o wszystkich 16 !! patentach onkologicznych jakie prof. Lubiński z RDG w tym roku zatwierdził w UP i stwierdziłem że będę lekko sobie dobierał. Bo jakoś nie wierzę, że jakiś koncern z USA lub Niemiec tego nie kupi. No, ale każdy ma swój rozum, więc niech sam decyduje.
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~Hhj [159.205.200.*]
    Wyprzedaży ciąg dalszy z wykresu jasno wynika najbliższy opór na 6 zł
  • Re: Minimax odpada!!!!!! Autor: ~Hhj [159.205.200.*]
    W cenie to jest już cool cryo, co roku straty a kapitalizacja 60 mln
[x]
MEDINICE 0,35% 11,48 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.