• Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~gogo [83.27.5.*]
    moim zdaniem nie najgorsza
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~Futrzak [79.186.153.*]
    Na razie panu Wesołkowi Wesołowskiemu szkoda wywalać poniżej 10 groszy bo biedaczyna martwi się , że każdy grosik to 10% mniej, ale pewnie w końcu będzie mu się spieszyło i będzie wywalał niżej. To chytry lisek, ciekawe czy Stanislawski wiedział , że na swoim łonie wychował Judasza. A fuj, nie polecam takich dorobkiewiczów żadnej firmie.
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~gonzo [217.76.120.*]
    Tak Mówicie że Wesołowski wywala a w spółce dobrze się dzieje. Skoro to dorobkiewicz to by chyba nie pozbywał się akcji spólki, która dobrze przędzie, bo na tym w przyszłości straci. A skoro był w radzie nadzorczej to dobrze wie co w trawie piszczy. Dlatego ta ostatnia aktywnośc na BTG daje do myślenia. Albo bedzie dobrze albo bedzie żle, Wesołowski spyla bo coś wie :))
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~hk tv [193.151.48.*]
    a prezes żeni się dobrowolnie z nic nie wartymi papierami na trzy lata,tak??
    pomysl trochę
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~Futrzak [79.186.138.*]
    Klientowi skończył się lock up 09.02.2009. Akcje obejmował po 1 grosz. Sprzedając po 10 groszy ma 1000% procent. Zrezygnował wraz z żoną z zasiadania w Radzie Nadzorczej. Może ma inny pomysł na biznes, może się poróżnili. Dla mnie spółka rozwija się znakomicie, a tym bardziej będzie sie lepiej rozwijała jak nie będzie już w niej czarnej owcy. Napisałem do nich maila, dostałem wiadomość , że wszystko OK, zresztą to samo jest na stronie internetowej spółki. Nie mam podstaw żeby w to nie wierzyć, polityka informacyjna spółki jest bardzo dobra. Chyba, że Wesołek Wesołowski coś nabroił o czym wie tylko on sam, i dlatego zachowuje sie jak smarkacz.
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~oki [79.186.103.*]
    sprawa jest prosta.
    MS prowadził biznes zwiazany z finansami i podakami.
    poznałł tych z dawnej juz rady ndzorcej w innej firmie zagranicznej.
    wkrecili go ze zaloza biznes rodzinny choc mieli i tak swoj inny dobry w innej firmie jako głowni. prowwadzacy biznes..../info??? google i wpiszcie jego nazwiskoi imie.../..
    jak sie bluetax rozwineło poprosili o wiecej kasy. za tamten rok....
    Prezes powiediał veto....
    stad szczury zmykneły
    problem tylko jeden.
    czy wchłonie ktos ich udziały........
    co W y na to???????
    Moze sie złozymy???
    ja jutr o 8.45 wycofam swoje zlecenie sprzdazy na 95 tys z groszem ale wy nie pozwolcie zdołowac spolki OKI????
    czekam na odp//....
    a przepraszam ile kolega oki ma latek??
    tyle co prezes
    a jesli chodzi o starz to pierwsza moja spolka ktora kupiłem na pierwotnym był Universal....
    masz dziecko jakies jeszcze watpliwosci???
    mam wątpliwosci i to duże
    a jakbys mial taki staż czy "starz"(jak kto woli) to głupot bys nie wypisywał,ale nie mam zamiaru wdawac sie z toba w tę bezprzedmiotową dyskusję
    twoja forsa-twoja sprawa
    moja kasa moj problem.
    to tylko koncówka..calosci
    ale co tam liczy sie znajomosc....
    nie to nie
    ja sobie dam rade.
    zlecenia nie wycofam..
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~Mati [83.16.197.*]
    Panie Futrzak swoim zachowaniem potwierdza pan, że jest w tej chwili bardzej zdezorientowany niż ten, ktorego tak pan nazywasz. Pisać do spółki i wierząc w odpowiedż p. Zosi z sekretariatu to totalna głupota i absurd. Nawet gdyby dostal p. odpowiedz od osoby kompetentnej i władnej w BLUE, to nie znam osoby , która zarządzalaby swoja firmą i niezależnie w jakiej znalazlaby się sytuacji powiedziała obcej osobie ,ze dzieje się w nie zle ( mam oczywiście nadzieję że obecny kryzys finansowy w znaczny sposob nie dotknie BLUE). Pomijam fakt, iz totalnie się p. zbłaznił pozdrawiając od niepamietnych czasów wyśmiewanego i krytykowanego przez pama colemana. , ale cóż załamanie oraz zly stan psychiczny potrafi robić spustoszenia w mózgu. Pozdrawiam Tadzika i wszystkich normalnych , a panu nie pozostaje mi nic innego jak życzyc szybkiego powrotu do zdrowia z powazaniem Mati
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~Futrzak [79.186.152.*]
    Panie Mati ciągle pan płacze i płacze i teraz wyżywasz się pan na mnie. Chyba stan się panu pogorszył choć myślałem , że już gorzej z panem być nie może. Po ostatniej wypowiedzi pana , gdzie pisał pan, że kurs BTG to tragedia to widzę, że poruszasz się pan na giełdzie po omacku i nawet nie wiesz po co pan kupujesz dane akcje. Jak widzę to szukasz pan nawet przyjaciół na forum pozdrawiając niektóre osoby mnie nieprzychylne, co tylko świadczy o tym , że już w pojedynkę już nie możesz sam pan przejść przez tą tragedię, jak to pan określiłeś. Ja w przeciwieństwie do pana nawet chętnie dokupiłbym akcje po nizszej cenie i wcale nie uważałbym tego za tragedię, gdyby kurs się obsunął. Jeżeli ten ciężar jest zbyt duży to sprzedawaj pan swoje akcje, jeżeli już pan tego nie zrobiłeś. Więcej luzu panie Mati. Pozdrowionka.
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~coleman [83.26.164.*]
    Najlepiej wszystko zwalcie na mnie i po sprawie.

Wy normalni pochwalcie się co wyście zrobili aby kurs nie poleciał .

Zal dupę ściska gdy trzeba wydać 12zł .

Ale to i dobrze oczyścił się akcjonariat .
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~Futrzak [79.186.165.*]
    A witam, witam obrońcę Częstochowy. A co pan zrobił tymi 12 zł, kupował pan pewnie na dogrywkach i podnosił kurs, co tylko świadczy, że ten pański uśmiech na ustach co pan cały czas wypisuje to musi być nieżle wymuszony. Zresztą widzę, że też kłopoty ze snem. Pan Mati napisał, że bardzo się zbłażniłem pozdrawiając pana panie Coleman, ale jak mi się wydaje, to pan Mati chyba nie zrozumiał tak naprawdę w jakim tonie były napisane te pozdrowienia. Radziłbym mu jeszcze raz przeczytać moją wypowiedż, ale chyba biedaczek już nie jest w stanie rozsądnie mysleć, bo to przecież taka tragedia.
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~coleman [83.26.164.*]
    Tak bardzo się różnimy a tylko my zostaliśmy .
    Fakt że od formowania się W do M cienka nić .
    Nie zaprzeczaj że miałeś chwile zwątpienia .
    Dziś już nie będzie mnie na forum życzę powodzenia .
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~Futrzak [79.186.165.*]
    Tak panie Coleman, ze mnie szczery człek, i jak każdy człowiek mam chwile zwątpienia, bo giełda to giełda, a tu dzieją się czasami rzeczy nie z tego świata, ale kto czyta i pyta i myśli nie błądzi.
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~coleman [83.26.141.*]
    Jak widać po ostatnich zawirowaniach akcjonariat jest stabilny .
    Drobni zostali wymienieni na kilku mocnych .
    Czytając forum mam wrażenie że to mądrzy ludzie .
    Myślę że ja mogę spać spokojnie.
    Wpakowałem wszystko w naszą spółkę .
    Jeśli ja was irytuje to już nie będę pisać .
    Pozdrawiam .
  • Re: Co myślicie o dzisiejszej sesji? Autor: ~koleś [195.117.21.*]
    eee tam, śpij spokojnie (jak na wojnie), no i pisz. A swoją drogą to gdybym miał jeszcze jakąś kasę to dobrałbym trochę na obecnych poziomach.
[x]
BELEAF 1,42% 2,86 2026-05-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.