• wyniki Autor: ~molek [78.30.92.*]
    no to teraz juz wam moge powiedziec, bedzie jutro w plecy i to sporo:(
  • Re: wyniki Autor: ~Rafaello [10.32.0.*]
    Ty molek, godzine temu w innym wątku pytasz jakie wyniki a po godzinie już wszystko wiesz?? śmieszny jesteś człowieczku.
  • Re: wyniki Autor: ~nonstoper [83.16.208.*]
    Jak wystrzeli to będzie tak jak z polimexem którego nie zdążyłem kupić a tu jeszcze jest szansa :)))
  • Re: wyniki Autor: ~molek [78.30.92.*]
    widzialem aresztowanych pracownikow banku millenium, siedza za opcje.... jest za to duza kaucja i nie wiadomo kto ma wyplacic:(
    fajnie niech siedzą pewnie dlatego akcje są takie tanie jutro jeszcze skubnę ale tylko troszeczkę bo kaski mało zostało :((
    do molek wiesz mam dziwne przeczucie że będzie zupełnie odwrotnie nie wiem dlaczego :))) coś mi mówi że na tych akcjach można sporo zarobić podświadomość czy coś :)))) ale nawet jak przez chwilę polecą w dół to się nie pogniewam. pozdrawiam
  • Re: wyniki Autor: ~george [87.206.32.*]
    pawlak zapłaci..... czyli my.......... tych opcji nie da się unieważnić millennium kokosy zbiją....
  • Re: wyniki Autor: ~molek [78.30.92.*]
    dkladnie mysle, 1.81 to dno iteraz naprawde spore odbicie, choc stany mga poleciec na ryj.....a wyniki beda jak zawsze lepsze nizeli sie spodziewano...
  • Re: wyniki Autor: ~prezesol [87.205.65.*]
    myślę ze te 1,81zł to dzisiaj sztucznie zaniżone dno przez fixing, czyli dno pod dnem, nie wiem dlaczego ktoś się tak bardzo stara może chce wykupić wszystkie akcje od wystraszonych leszczy, mi ta cena odpowiada jak i te 1,50zł o których ktoś wyżej pisze :)) Ktoś kiedyś zapytał jakie wolałbyś kupić akcje tanie czy drogie? Wszystkie odpowiedzi brzmały tanie........... To dlaczego nie kupujesz? :))))) I tu jest problem akcje są tanie a nikt ich nie chce kupić ja tak. :)))
[x]
MILLENNIUM -2,67% 18,05 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.