• KUPOWAĆ !!!!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    brać i to szybko !!!!!
  • Re: KUPOWAĆ !!!!! Autor: ~Pielgrzym [88.199.11.*]
    Brać, brać, półki kurs zdołowali, jutro będzie ciekawie
  • Re: KUPOWAĆ !!!!! Autor: ~Patrowicz [79.163.28.*]
    Niedługo będę rozdawał akcje po 0,07 pln.
  • Re: KUPOWAĆ !!!!! Autor: ~do Wizjonerka [80.54.171.*]
    a ty f.....e sprzedawałeś po 1,4 - 1,6 zeby teraz kupować drożej.... heh... pewnie tobie sprzedawałem po 1,7-1,73

.... pewnie ty ode mnie kupowałeś :))))))))))))))))))))))) spokojnie.... emocje to kiepski doradca..... jutro kupię 30k poniżej 1,6
  • Re: KUPOWAĆ !!!!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Śmieszysz mnie :- ) Tak wiesz kupowałe :P chyba sobie żartujesz :-) Nie kupowałem dzisiaj ani jednego tysiąca...ja nie muszę kupować na górce i nie jestem leszczem nie wystawiam zleceń przed duże pakiety na kupnie, a szczególnie nie przed swoje ;P
    PS. Do nicku wyżej !!! Nie podpisuj się tak szlachetnym nazwiskiem !!!!
  • Re: KUPOWAĆ !!!!! Autor: ~kajetan [83.10.151.*]
    jestes najwiekszym fra.jerem na tym forum, jest zle mowisz ze sprzedales, dobrze to nic nie robiles i ciagle trzymales, pierdola i tyle
    Nie znasz strategii ???
    Ty kupujesz kiedy rośnie, a ja chodzę za P cały czas :-) Można by rzec, że jak cień...
  • Re: KUPOWAĆ !!!!! Autor: ~coolturalny [83.11.16.*]
    Wizjoner, powiedz w takim badz razie jaki plan co do kursu do konca tygodnia. Skupuje papier caly czas, oczywiscie jestem duzo ponizej dzsiejszej ceny na zakonczenie, ale patrzac na poprzednie dni to szykuje nam sie kilku dniowa zabawa z kursem. Co Ty na to? Mam juz troche Atsa i powiem szczerze, ze liczylem dzisiaj na wiecej, niestety urwalo sie po infie, ktore to mialo byc rewelacaja. Dlatego pytam co dalej planuja w spolce?
    Ja mam średnią w okolicach 1,15
    Chyba nie myślisz, ze zdradzę ci na forum prawdę ???
    Kiedyś napisałem do finiszu czekamy na 2 z 3
    Rekomendacja - KUPUJ !!!!!!!!!!!
[x]
ATLANTIS 0,00% 1,41 2026-05-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.