• które spółki warto kupić na GPW Autor: ~316159 [31.6.159.*]
    Ja polecam BHW, Harper, MDG, TEN Games, unikać śmieci z NC typu carlson bo to spółki nic nie warte tzw, wirtu-kibel a Państwo co polecacie ! na czym akcjonariusze odrobią straty z syfa cai.
  • Re: które spółki warto kupić na GPW Autor: ~Śpioch [92.98.96.*]
    Wyśpij się zobacz jakie mają te spółki wyniki i obroty i gdzie jest tanio?
  • Re: które spółki warto kupić na GPW Autor: ~316159 [31.6.159.*]
    porównanie spółek z NC Hubtech c/wk 0,6 zysk 8 mln zł Carlson c/wk 0,6 zysk 201 tys zł według Hubtecha tu powinno być 0,5 zł
  • Re: które spółki warto kupić na GPW Autor: ~Proste [176.204.32.*]
    Hubtech zysk netto za 22 był 20 mln a C/Z jest liczona na bazie zysku rocznego a nie kwartalnego. Hubtech C/Z 12.9. Carlson zysk netto za 2022 był 110 mln a cena zysk C/Z jest 0.7 więc aby Carlson był tyle wart co Hubtech powinien kosztować 18.42 razy więcej czyli 164 zł za akcję!
  • Re: które spółki warto kupić na GPW Autor: ~TK [5.173.55.*]
    Tkn, po co zmieniasz nick. I tak po IP widać, że to ty. Parę dni temu zarzekałeś się, że kończysz się wypowiadać i że sprzedałeś za 9,50, ze stratą.
  • Re: które spółki warto kupić na GPW Autor: ~tkn [31.6.159.*]
    Dnia 2023-11-23 o godz. 11:58 ~TK napisał(a):
    > Tkn, po co zmieniasz nick. I tak po IP widać, że to ty. Parę dni temu zarzekałeś się, że kończysz się wypowiadać i że sprzedałeś za 9,50, ze stratą.

spokojnie TK nie wypowiadam się merytorycznie tak jak obiecałem ale w końcu straciłem tu bezpowrotnie sporo grosza więc muszę trochę ponarzekać, a akcje sprzedałem nie po 9,5 jak piszesz a średnio po 10,65 zł
    Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesu na CAI odrobienia tych 15 zł za akcje !!!! a nawet i 40 zł
  • Re: które spółki warto kupić na GPW Autor: ~TK [83.30.2.*]
    Po takim spadku 15zl może tu być nawet w przyszłym tygodniu, zobaczymy. Dokupilem za 8,50 wczoraj więc średnia niższa niż 15, ale i tak spółka dla najwytrwalszych. Zobaczymy wkrótce pod co to tak dołował, może jakieś wezwanie na akcje będzie?
    Dnia 2023-11-23 o godz. 19:47 ~TK napisał(a):
    > Po takim spadku 15zl może tu być nawet w przyszłym tygodniu, zobaczymy. Dokupilem za 8,50 wczoraj więc średnia niższa niż 15, ale i tak spółka dla najwytrwalszych. Zobaczymy wkrótce pod co to tak dołował, może jakieś wezwanie na akcje będzie?

dobrze zrobiłeś że uśredniasz i się nie załamałeś stratą, ja na NC nie inwestuję tylko na rynku podstawowym - coś mi odbiło że kupiłem trochę CAI ale przeraziłem się takich wahań kursu i gdy znowu trochę podbili w górę oddałem ze stratą.. nadal to obserwuję i gdyby urosło będzie mi przykro swojej decyzji.
    dobre i przyszłościowe spółki z rynku podstawowego będą rosły ale tutaj na NC to tylko szulernia i nie zdziwił bym się aby automaty zbiły kurs na 4 pln
  • Re: które spółki warto kupić na GPW Autor: ~Tk [92.98.96.*]
    Mogą też podnieść do 40 zł też mnie nie zdziwi
    Dnia 2023-11-26 o godz. 03:37 ~Tk napisał(a):
    > Mogą też podnieść do 40 zł też mnie nie zdziwi

to prawda, wszystko mogą i podbić do góry też, ale uważam że ten zjazd nie jest przypadkowy ale realizowany jest na zamówienie i na pewno na 7,50 gdzie jest wsparcie zbijanie kursu się nie zatrzyma. Obserwuję tą spółkę szulerską z ciekawości bo sporo kasy na niej straciłem. Kto wie czy jak kurs kiedyś się ustabilizuje nie zainwestuje jeszcze w te akcje.
[x]
CARLSON 1,50% 2,70 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.