Jedna 709 szt. druga 8. Obie po cenie K . Notowanie spada na 27. Kto komu sprzedał? Animacja? Transakcje których celem jest kształtowanie ceny są sprzeczne z prawem.
Znowu zaczęli straszyć z większą częstotliwością i kapitałem transakcje i tak z wora do wora by tyle akcji by nie wypuścili z rąk. Może coś jest na rzeczy
Przy takiej zabawie z ich strony zawsze coś się skubnie i dobierze ale 1000-2000 a tu dziś jest spory obrót i wg mnie umówione transakcje na niższych poziomach. Jeśli moja teoria jest zła.to ktoś upłynnia papier, pytanie kto? Albo nikt istotny bo info o zmianie posiadania puki co nie ma albo właśnie słupy .wora do wora żeby wzbudzić panikę...
Obcina mi tekst, podobno zastrzeżenie prawne. Dziwne, bo planuję każde słowo. Na zamknięciu widzieliśmy walkę o jak najniższe notowanie. Czyżby sprzedającemu zależałoby na jak najtańszym pozbyciu się akcji. Dziwne.
Tyle razy powtarzałem, że Ci o słabych nerwach powinni wyłączyć notowania i czekać na ostateczne rozstrzygniecie (co by nie robić.. nie ma na to rady z poziomu mniejszościowego, chyba, że zaczną się znów prawne zagrywki Cedrobu). Co mają chęć oddać oddają/oddali a ci co mają świadomość posiadania akcji GOBARTO nigdzie się nie wybierają. To tylko notowania.