Mnie zastanawia, jak można być tak niestarannym i nieuważnym publikując sprawozdanie finansowe. Na stronie z podpisami, nie poprawili nawet literówki w tytule prezes. Ciągle mają jakieś "omyłki pisarskie", tam chyba pracuje ktoś mocno nieprzytomny. No i zysk w ostatnim sprawozdaniu tak naprawdę wynika z odwrócenia podatku do zapłaty. Więc to nie jest jakiś mega przełom w zarządzaniu.
Nie da się ukryć, że liczyłem na zysk na działalności operacyjnej, tym niemniej przychody rosną im szybciej niż koszty porównując kwartał do kwartału, także jestem dobrej myśli
Ludzie skrajnie nie kompetentni, którzy doprowadzili spółkę do skrajnego niedowartościowania i oni chcieli branże konsolidować? A co robią? Nic... Są to tylko pionki nic nie mogą w tym Skarbcu. Siedzą i tylko wypłatki biorą co miesiąc, bo lepszej roboty nie mogą znaleźć...
Sprzedaje mieszkanie i za wszystko kupuje akcję Skarbca ,Szulec wie co robi cały czas kupował po taniosci akcję.40 zł do końca roku 100% do zarobienia.
Czekaliśmy tyle poczekamy jeszcze z 2 lata nie od razu Kraków zbudowano.Szulec za młody już nie jest a cały czas kupuje chyba wie co robi i za klika lat pewnie będzie chciał się z monetyzowac.