Jak tak zrobią to wydrukują tyle samo co Saule. Sam sobie porównanie dałeś perły NC do szwagra itp. Swoją drogą te twoje błyski typu schabowy u Zisi, piwo z kija i ten szwagier jasno cie określają. Normalni już widzą co tu jest cięte i ostatnim celem są właśnie tacy jak ty. Idziesz po tej swoje wdi wracając z nocki, patrzysz w gwiazdy i szukasz między nimi satelity saule marząc co se kupisz za inwestycje która tylko Ty i nieliczni rozumieją. No przecia to kosmos brachu, gwie,dne wojny XV. Pp Dubaju i podbiciu Ziemi teraz kolej na Staule Wars i ty to masz!
Jak jesteś przeciwny firmie Saule to po co się nią interesujesz, kup sobie obligacje od Morawieckiego i nie będziesz już musiał robić na nocki w piekarni :) a i może nawet zatańczysz ze swoją Baśką na dożynkach :)
Nie mierz wszystkich swoją miarą. I nie ty będziesz mówił komukolwiek czym ma się interesować. Już nie takiego sołtysa jak ty ta spółka zmieliła. Rambo z remizy
Ja ci nie mówie tylko dobrze radzę nie interesuj się saule skoro to zła firma w końcu codziennie od miesięcy piszesz jaka to jest niedobra firma na tym forum pytanie tylko po co to robisz ktoś ci za to płaci czy po prostu kupiłeś za 12 zł i straciłeś kase ze sprzedaży pola i traktora :) to pozostanie zagadką :)
Jasne, bo ja jak ty żeby kupić coś to myślisz że muszę najpierw do lombardu skoczyć. Od miesięcy pisze a nawet od lat i póki co widać co pisałem i jak jest. Wasz long to juz nie rok czy dwa tylko dziesięć się robi a nadzieja umiera ostatnia. I te legendy o płaceniu za komentarze ..... jakby z mądrym inaczej pisał. I gdyby obok mnie mieszkał ktoś kro okrada sąsiadów Ti mimo, że mnie by nie okradł to innym bym go palcem pokazywał zebu mu było ciężej. Ot masz rozwiązanie swoich zagadek i mitów
Jeden tydzień mi tu z forum wyłuż taki gdzie miałem połowę tego co piszesz, czyli 100 wpisów. I albo cie przeproszę albo mimo że dzielone na pół twoje wpisy są warte G
Łosiu co mylisz wszystko, opowiedz lepiej ile musisz odrobić straty aby wyjść te 500zl czy 2000 na plus? No dalej, opowiadaj. Ty wieli panie błaznie Janie. Ile? Ile masz straty łosiu opowiedz zanim zaczniesz Sue śmiać z czyjegoś zysku.
No i kogo to obchodzi co ty tam? Jesteś przegrywem na dużej stracie a twoje złote myśli to poziom szczyla. A, przepraszam, nie TY a WY .... Wy obywatelu .... choćbyś się tu zes...ał i napisał te swoje frustrache milion razy to strata nie zmniejsza Się nawet o grosz. Wręcz przeciwnie, toniesz co raz bardziej dawco kapitału. I to nie moja wina tylko twej mądrości tudzież spółki pod którą się tasujesz więc ogólnie rzecz biorąc to ty, czy WY możecie mnie obywatelu cmoknąc w tyły.
dokładnie. Ten Jan czy Pan czy kto to jest to jakiś wariat bo jak inaczej nazwać typa co dniami i nocami się rzuca do kogoś bo sam wtopił. Pretensje ma do garbatego, że mu się dzieci proste urodziły. Chory gość
rachunek jest prosty jak ktoś zaufał trolowi to nie jest w plecy. kto sluchal janka czy tych wycen i rozsadkow to ma plecy teraz mega i nie wie jaka przyszlosc