Skoro piszą, że z liderem to musi być ktoś duży - dla mnie kurs ma drugorzędne znaczenie w tym momencie - co więcej jak kupuję to wolę kupić tanio - dla mnie liczy się przyszłość i realizacja strategii - a tego, że kur w przyszłości będzie znacznie wyżej to jestem pewny bo widzę jak spółka działa i jak się rozkręca - efekt kuli śniegowej jest kwestią czasu!
Chudy no widzisz jaka to magia na perelce:):):) Dobre info lekkie batony a ostatnie dni nawet 1k nie bylo wystawiane:) Dalej czekasz z medickiem na 22zł.......
PS Byl KOK i juz nie ma . Czekalem czy dzis czy moze jutro zacznie pisac Chudy i hormon:):) No ale jeden czeka na 22zł a drugi na 22.50:):):)
Za to kocham to forum ze mozna niezle podzec lacha z nagonow po czasie:) A to dopiero poczatek bo co miesiac bedzie wiecej smioechu z wiekszej ilosci nagonow:)
Ehhh piracik, masz jakąś manię prześladowczą czy co ..... ;-)
Ja swoje kupiłem na przełomie lipca/sierpnia, dokupiłem trochę po 29 i cierpliwie czekam.
Z ciekawostek, przeczytałem ostatnio prezentację HeartFlow z października 2021 - jakoś mi wcześniej umknęła - i musiałem zbierać szczękę z podłogi po zapoznaniu się z ich predykcją zysków i wielkością rynku. Jak na razie niewiele się pomylili odnośnie 2021 i 2022. Z niecierpliwością czekam na ich wyniki za 2023. Co mnie zaszokowało to zakładany do 2025 roku CAGR na poziomie 85% !!!!
Jak uda się z vcastem to będą mogli wejść na rynek, na którym jest potężna kasa do wzięcia.
Chudy nie myl dobrej pamieci z mania przesladowcza....:):):) Nie bede sie rozwijal bo dobrze wiemy o co chodzi:)
Wroc do tego co umiesz robic najlepiej czyli do merytorycznych faktow dotyczacych MDG a nie podbijasz prymitywne posty obszczymurkow ktorzy tylko i wylacznie chca wykorzystac malych inwestorow.
Powiedziałem ze obserwuję i z tego co ostatnio zaobserwowałem to cwaniaki przy takich in fach wywalają papier jak ostatnio do 29,50 i co zjazd do 25 ... a dzisiaj podbitka jest na kolejne wywalanie spokojnie wskoczyć zawsze zdążę niż mam tracić nie jestem synem kulczyka tylko ciułaczem cięzko zarobionego grosza.
Dnia 2023-11-21 o godz. 15:04 ~Niki napisał(a): > To ja się pytam kto to wywala?? Ponad bańka obrotu i wzrost prawie żaden? Tu powinno być plus 20. Szybko to tu petarda nie powróci jak widac
No i bardzo sie ciesze ze bedziesz mega zarabial na movi tylko w takim razie co tutaj robicie? Juz chyba wam sie groszy nie oplaca lapac przed wynikami?
Do tej pory mialem jakis tam szacunek do Twojej osoby,Ale po ostatnich postach dotyczacych NIkiego traktuje cie jak reszte pomiotow.... Powtorze ci raz jeszcze bo masz problemy z pamiecia. Ciebie juz na papierze nie bedzie w 3q 24 a ja bede conajmniej rok dluzej wiec oszczedz sobie dobre rady.