Dnia 2023-11-21 o godz. 12:10 ~ChaCha napisał(a): > To może w końcu przestańcie sprzedawać i zacznijcie trzymać akcje:)))
trudno trzymać gorącego kartofla w dłoni , jak nie wierzysz , możesz sam spróbować w czasie obiadu ,... A ci co jednak trzymają jak np. wcpunk od ponad 18 lat i ciągle marzy im się 50 zł piszą teraz o ,..... przystankach ale to może być jak zwykle na snw przystanek KOŃCOWY przed jazdą ,... do TYŁU
Ani kroku w tył!!!:)))3,50 to dopiero wartość księgowa, a gdzie 12 mln środków pieniężnych w kasie i 41 mln kapitałów zapasowych? Wychodzi mi 7-8 zł na akcję, a co dalej zobaczy się:)))
To, co powyżej plus nowa, ciekawsza pandemia, wyniosą kurs na inne poziomy.
A tu jeszcze cieplutki artykuł i ładne zdjęcie z kombinezonami na pierwszym planie:
https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do-z/choroby-zakazne,eksperci-ujawniaja--to-najpewniej-wywola-kolejna-pandemie--bedzie-gorsza-niz-covid,artykul,29002829.html
Dnia 2023-11-22 o godz. 16:13 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-11-21 o godz. 20:12 ~bieda napisał(a): > > Jak nie zaczniecie kupowac to to nigdy nie urosnie od tych waszych wpisow . > > GENIUSZ po prostu G E N I U S Z !!!!! > i ja tu nie wierzyć w wzrosty na snw > > HAHAHAhhhahahahahaahahahahaaaaaaaaaa
1,75 Z A L I C Z O N E wc **** i jeszcze jakieś pytania ? ? ? ?
Dnia 2023-11-23 o godz. 09:58 ~Split napisał(a): > Zwykły powrót do wsparcia. Za pół roku kanalio.
tak ,tak wsparcie , udeptywania DNA, zamykanie LUK itp, itd a KAANA ALIA AMI (z dużej litery) chłoptasiu to są ci (a w tym i ty) którzy mniej zorientowanych ciągle naganiają na ten BADŹIEW
Dnia 2023-11-28 o godz. 00:16 ~Zeus napisał(a): > W tym rozdaniu nawet wyżej …. > > Ta cena przejdzie bez echa …. > > Zarobią tylko cierpliwi
Zarobią tylko cierpliwi ,..... hmmmmm i od ilu już lat można przeczytać to 'złote' przemyślenia
Ps. to "nasz" wc**** , tylko patrzeć jak MILIARDEREM (i to przez duuuuże M) zostanie !!!! za 18 lat z okładem "cierpliwego" siedzenia na akcjach , należy sie jakaś premia ? ? ? może ZŁOTA akcja ? ? ?
Dnia 2023-11-28 o godz. 11:12 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-11-28 o godz. 10:15 cmpunk napisał(a): > > Scett, ty za to dostałeś złoty strzał i nie bedziesz musiał czekać na to 18 lat x-D. > > wc**** > Juz to od 3 lat z okładem to słyszę ,.... > tj. najpierw wzrosty > 50 zet (czasami nawet > 300 czy 500) , a później różnej "maści" zarazy > > i kiedy ci się znudzi ? ? ? ?
Dnia 2023-11-21 o godz. 12:54 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-11-21 o godz. 12:10 ~ChaCha napisał(a): > > To może w końcu przestańcie sprzedawać i zacznijcie trzymać akcje:))) > > trudno trzymać gorącego kartofla w dłoni , jak nie wierzysz , możesz sam spróbować w czasie obiadu ,... > A ci co jednak trzymają jak np. wcpunk od ponad 18 lat i ciągle marzy im się 50 zł piszą teraz o ,..... przystankach > ale to może być jak zwykle na snw przystanek KOŃCOWY przed jazdą ,... do TYŁU
I już dziś w tył zwrot ,..... a ja jeszcze kibicowałem dawcom kapitału z snw i liczyłem po cichu , że chociaż o 2 zet zahaczą
Scettuś, w tył, do przodu, w tył, do przodu... Lubisz te gierki, co? Dziś ciut do przodu, żeby ciebie nie bolało za bardzo, ale pewnego dnia możesz poczuć solidne pchnięcie, że potem przez kilka dni z porcelanowego zbijacza wagi nie zejdziesz x-D.