w 2025 jeśli w ogóle wyjdzie, ja prognozuje, że w 2025 pojawi się info, że jednak musieli zmienić koncepcję, zaczną pracę od nowa, w międzyczasie zapowiedzą 5 nowych tytułów, w 2026 będzie totalna cisza, w 2027 wrócimy do nowego tytułu, pojawi się wtedy nowa Marta i będzie naganiać na tego gniota tak samo
Ale wy macie wiedzę, przeczucia, znacie przyszłość jak nikt inny, urazona duma amatorów... zaakceptujcie straty i wyjazd stąd, a nie przeżywacie....
Nikt was w tej oszukańczej spółce nie trzyma, jest tylko na polskiej giełdzie ponad 400 innych spółek godnych inwestowania, nie trujcie sobie głową tą, przecież tu i tak nigdy nic nie wyjdzie. Na co czekacie zatem ?
Ruszy też do góry niektóre zlecenia sprzedaży przesunęły się na wyższy poziom a dzisiaj ktoś podniósł ofertę kupna z 0.45 na 0.48.jezeli nikt nie odda w tej cenie moze być sygnałem dla kupujących że trzeba brać z prawej:)
Miałeś rację z tym arkuszem.
Jedyny co miał tu rację to Generalkakao, który czuł to szambo od początku. Lekcja do końca życia. Teraz to wg mnie badziewie zbliży się do ceny emisyjnej pp żeby nawet ci nie mogli skrzynki piwka ugrać
Mysle że aż tak źle nie będzie trzy dni były próby obniżenia ceny i odebrania od słabych rączek i dzisiaj się udało ja swój Papier trzymam czasami nawet cos dobieram z prwej żeby poprawić humor akcjonariuszy.