• Wywiad z Prezesem Autor: ~Mmm [37.248.175.*]
    Czy będzie wywiad z prezesem po raporcie za 3 kwartał?
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~Alek [89.74.31.*]
    Po co? Chcesz posłuchać bajeczek zbysia to włącz czat z czerwca albo września. Co spotkanie to samo wciskanie kitów. Tylko ha zadowolony xD
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~hehe [87.199.43.*]
    Lepiej niech brylantyna nie wychodzi z nory.
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~Mmm [37.248.175.*]
    W każdej normalnej spółce komentarz do wyników oraz komentarz do realizacji planów to standard. Tutaj cisza i to mnie martwi tym bardziej, że sam jestem posiadaczem akcji.
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~Alek [89.74.31.*]
    Już piszę: "jest super, wydamy 3-4 remaki rocznie, chyba, że nie wydamy wtedy to nic, bo przecież opóźnienie pół roku to nie opóźnienie. A że for ma opóźnienie juz 3 lata na niektórych remakach? To znowu nic, myślę, że z tego powodu należy mi się premia. Oczywiście największa gra w dotychczasowej historii będzie w przyszłym roku, chociaż to też możemy opóźnić. I sumie może okazać się tak największa jak FM miał łyknąć HOTD". Do tego dołóż sobie jeszcze parę bajeczek i masz komentarz do wyników.
    Niestety trudno się z Tobą nie zgodzić. PD 2 ma już ze 3 lata opóźnienia i dalej termin nie podany.
  • Re: Wywiad z Prezesem Autor: ~ja [5.173.120.*]
    Skoro termin nie został podany to jak może mieć opóźnienie ? ;)
    W tym wypadku może. Prezes obiecywał po pierwszej części 3/4 remake rocznie a wtedy akurat w planach jednym z tych 3 w harmonogramie był PD 2. Nie podany był tylko konkretny kwartał.
[x]
FOREVEREN -1,11% 2,68 2025-12-05 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.