A Mazurkiewicz znów nas oszukał,mówił ze 3-4kw bedzie rosnac a tu na nic sie nie zanosi zaraz przeleci nastepny roczek i tak nastepny,odezwij sie Pan i powiedz co sie dzieje czy warto jeszcze roczek zaczekac
Nikt nikogo nie oszukał, bo nikt nie każe ci kupować. Jak sam widzisz, tutaj z wora do wora przekładają a obroty dzienne to w większości na paczkę fajek :) Czekaj na święta, może coś przyniosą dobrego. Pozdrawiam
Wczoraj wyczytałem że w każdym budnku niemieszkalnym gdzie oferują więcej niż 20 miejsc postojowych muszą być ładowarki Ev Przepisy wchodzą 0101 2025 także LIDL podjął decyzję i wszystkie sklepy na terenie Polski za rok mają być wyposażone w stacje ladowaniaEV mają cały 2024r do przeprowadzenia tej operacji może coś i dla Devorana coś kapnie ile już można lat czekać przecież AAA do czegoś zobowiazuje
Facet miał swoją wizję i napisał co myśli. Ocenił subiektywnie i tyle. A ty nie powinieneś kierować się cudzymi spostrzeżeniami a jedynie jest to dla ciebie pewien punkt, który i ty subiektywnie winnes ocenić według swojej wiedzy. Ja tam dokupilem i czekam spokojnie :) Muszą coś zapodać kiedyś :) To zarządowi winno zależeć na ruchach. No chyba że lubią żyć bez kasy :)
Dnia 2023-11-22 o godz. 14:10 ~Mirks napisał(a): > Facet miał swoją wizję i napisał co myśli. Ocenił subiektywnie i tyle. A ty nie powinieneś kierować się cudzymi spostrzeżeniami a jedynie jest to dla ciebie pewien punkt, który i ty subiektywnie winnes ocenić według swojej wiedzy. Ja tam dokupilem i czekam spokojnie :) Muszą coś zapodać kiedyś :) To zarządowi winno zależeć na ruchach. No chyba że lubią żyć bez kasy :)
Zgadzam się, też dokupuję jak widzę okazję w okolicach 7 gr lub poniżej :)
Parę razy go czytałem i trudno mi się odnieść, ale skoro tak ludzie twierdzą to ok. Mimo to uważam, że cena teraz jest ok i warto już brać i czekać spokojnie :) Mogę się mylić, ale tak czuje. Zobaczymy co zarząd wymyśli :)