• Ile jest wart Medapp? Autor: ~henryk [84.10.12.*]
    1 zł na akcję przy inwestorze branżowym czy to tylko marzenia?
  • Re: Ile jest wart Medapp? Nic! Autor: ~drit [89.64.54.*]
    Dnia 2023-11-20 o godz. 15:43 ~henryk napisał(a):
    > 1 zł na akcję przy inwestorze branżowym czy to tylko marzenia?

Żadne marzenia, ale zwyczajne kłamstwa!
  • Re: Ile jest wart Medapp? Autor: ~123 [91.215.35.*]
    tyle jest wart ile w danym momencie ktoś chce dać za jego akcję, dzisiaj dramat ,ale może się sytuacja odmieni
  • Re: Ile jest wart Medapp? Autor: ~Rycho [37.128.14.*]

Z takimi wlascicielami co nie sa w stanie wyprowadzic kurs na sciezke

wzrostu w kierunku 1 PLN

jest wart mniej niz 0 zero

i usuniecie z gieldy
  • Re: Ile jest wart Medapp? Autor: ~drit [89.64.54.*]
    Dnia 2023-11-20 o godz. 16:25 ~123 napisał(a):
    > tyle jest wart ile w danym momencie ktoś chce dać za jego akcję

To może być tylko mylne wyobrażenie tego, kto jest gotowy za tyle kupić,
    bo jak potem nie będzie w stanie sprzedać, to nie będzie miał wartości, ale stratę...

Spółka jest warta tyle, ile efekty jej działalności i przynoszone zyski,
    a MedApp zysków nie przynosi.

• Re: Ile jest wart Medapp? bardzo dużo pod warunkiem że !!! Autor: ~123 [91.237.77.*]
    więc może być że zniknie z NC i się skończy , problem będą mieć tylko posiadacze akcji bolesne ale realne ! te jełopy nic nie robią dostali FDA i szumnie zapowiadał Mędrala że testują system od Brazylii po całą Europie i Azję i co ? jego już nie ma ,a spółka ma tylko straty i żadnych efektów z tych testów nie wynikło czyli po ludzku PIACH !! czekać spokojnie na upadłość w tym temacie ?
    a Ty drit jak masz taką wiedzę z wewnątrz spółki na ich rażące zaniedbania i przekręty to zgłoś tę sprawę do [prokuratury wielu tu uczciwych akcjonariuszy Cię poprze zanim jeszcze działają bo jak ogłoszą upadłość lub sanację czy inne krętactwa to będzie po temacie Winnych jest wielu i rażące lenistwo krętactwo powinno być piętnowane !! od FDA i z 28 czerwca gdzie kurs podbito do 58 gr zostały tylko wspomnienia, a spółka ma genialne produkty tylko ludzie mają inny cel niż legalne zarabianie na produkcie
    Ja znam kilka osób, które dawniej pracowały i przestały pracować dla MedAppu ponad rok temu,
    a ponieważ też jestem inżynierem oprogramowania i robiłem trochę podobnych rzeczy, ale dla innych branż,
    rozumiem i potrafię ocenić co MedApp prezentuje i jakiej pracy wymagało zrobienie takich funkcjonalności.
    Nie sądzę jednak, żebym mógł być świadkiem opierając się głównie na informacjach publicznych
    i powierzchownych ogólnikach z drugiej ręki, o których można było rozmawiać...

Z tego co słyszałem, to ktoś z byłych pracowników pozwał MedApp o naruszenia prawa pracy,
    które zostały też potwierdzone w wyniku kontroli PIP, która stwierdziła więcej nieprawidłowości,
    więc prawdopodobnie mają sporo do zapłaty albo jeszcze trwa o to nawet kilka spraw w sądach...

Myślę, że spółkami zależnymi za kilkadziesiąt milionów, które praktycznie nie zatrudniają pracowników
    i innymi oczywistymi kłamstwami w ESPI/EBI zainteresowała się już KNF i mogą być z tego zawiadomienia...
  • Re: Ile jest wart Medapp? Nic! Autor: ~KA [46.204.0.*]
    Osobiście dirt to mi wygląda że to Ty tam robotę straciłeś i z zemsty tu hejtujech, ale oczywiście mogę się mylić i obrzydzasz spółkę z troski o innych bo to taka polska znana wszystkim dobroczynność.
    Daj już chłopie spokój.
    Gdybym ja tam pracował, to nie miałbym powodu by narzekać na koniec tego
    i byłbym bardzo szczęśliwy ze zmiany...

Moi koledzy pracowali tam za marne stawki, bo to "startup jeszcze bez zysków"
    i mieli nadzieję, że się odkują jak ich produkty w końcu zaczną się sprzedawać,
    oferowano im przecież po 10 gr akcje, które za chwilę miały wystrzelić w kosmos;
    a tu nic z tego i to się już nie zmieni - byli naciągani tak samo inwestorzy tutaj,
    albo i gorzej, bo kupili papier wciąż niedopuszczony do obrotu.

Każdy ze znanych mi byłych pracowników MedAppu zmienił pracę na znacznie lepszą
    i w końcu też mają sensowne wynagrodzenia o rynkowych stawkach...
  • kapitalizacja 100 mln ,a godziwa wartosc spółki 500 mln Autor: ~zibi [195.248.254.*]
    kapitalizacja 100 mln ,a godziwa wartosc spółki 500 mln
  • Re: kapitalizacja 85 mln ,a godziwa wartość spółki 0 zł Autor: ~drit [89.64.54.*]
    Kapitalizacja 85 mln ,a godziwa wartość spółki 0 zł.
  • Re: Ile jest wart Medapp? Autor: ~KA [46.204.0.*]
    Na dzień dzisiejszy pytanie nie ma sensu. A ile może być wart. Tego tu Tobie nikt, nawet dirt, nie odpowie, bo zależy to od wielu czynników, które mogą nastąpić. Teraz zasadne jest pytanie czy warto już kupić, czy poczekać aż jeszcze spadnie, czy kupić jak zacznie rosnąć. Zawsze jest ryzyko, bo np. Po jakimś ESPI może odciąć od kursu. Ważne by poczytać o spółce, jego produkcie itd. I wówczas podjąć samodzielną decyzję, nie sugerując się tutejszy i naganiaczami. Pozdrawia i udanych decyzji życzę.
[x]
MEDAPP -1,13% 0,17 2025-09-24 17:01:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.