Gnijesz tu trolu tyle miesięcy tracisz codziennie na kursie tysiącami i wypisujesz bzdury jak a to dobra spolka chyba kupiłeś po 7zl akcje.wlasciciel wprowadził spółkę na giełdę i za dwa dni sprzedał prawie 50% akcji spółki na górce i uciekł nie wiadomo czy tu choć jedno krzesło jest albo biurko.
Leki wzięte? Wiemy że Ty masz akcje po 3.6 jak już wspominałes. Nie martw się ja mam tak nisko kupione ze mi bankructwo nie grozi. Więc kes grzecznie waruj i krzycz jak będzie szło w górę tylko głośno i na spadki.
To skoro upadek to po co tu warujesz i pilnujesz? Ja pilnuje wzrostów, a ty mówisz ze upadnie firma to po co czekasz tutaj? Na co skoro akcji za niedługo w Twojej teorii nie będzie już do kupienia?
Logiczne że jak ktoś ju porzycza pieniądze to musi się liczyć z upadkiem ale taki trol tego nie pojmie jak taki jesteś wdupolaz tej firmy to odpisz dlaczego telefon w tej firmie super nie podpowiada.
Bo Ty dzwonisz, dlatego. Pożyczki są na konkretne cele, ostatnio pisałeś że wydali cała kase, a ja nadal uważam ze defraudacja nie przeszła by obojętnie uwadze KNF. Więc nie pojmujesz co sie dzieje to siedz tam, skoro nie chcesz kupić to wyjdź, a jak straciłeś to sie z tym pogódź, a nie skamlesz. Co do kontaktu z firmą to nie wiem chyba tylko Ty masz taki problem, albo nie wiesz jak to zrobić.
Ty mas dobry kontakt bo smi@ciu piszesz w imieniu i dostajesz za to pieniądze tak sądzę bo nikt normalny przez parę miesięcy nie podpisywał by na każdy post jak ty to twoja praca naganiaj na ten szrot Ryłko kiedyś cie za to spotka kara życzę Ci żebyś został bankrutem.
Nie życz bliźniemu co Tobie niemiłe... Nie biore kasy tylko jakbyś miał więcej niz 80iQ i mniej czasu spędziłbyś na pisanie beznadziejnych bezpodstawnych postów, to wiedział byś co i jak zrobić
A kto Ci kazał sprzedać? Było poczekać, aż urośnie, a nie oddawać ze stratą. Zaliczyłeś falstart i teraz wszystkim z forum którzy wierzą w spółkę źle życzysz... Jak Polskie to jest. Dodatkowo jak miałem Ci źle życzyć skoro Ty nie masz akcji bo kupiłeś po 3.6, a teraz sie okazuje że sprzedałeś ze stratą.