• Czy mi sie tylko wydaje czy zysk wzrósł o kilkadziesiąt %? Autor: ~mirek73 [95.160.229.*]
    KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 4 / 2009
    Data sporządzenia: 2009-02-10
    Skrócona nazwa emitenta
    OPONEO.PL S.A.
    Temat
    Korekta raportu okresowego za IV kwartał 2008 roku
    Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
    Zarząd OPONEO.PL S.A. informuje, że w raporcie okresowym za IV kwartał 2008 roku w części Rachunek Zysków i Strat zostały mylnie przypisane wartości zysk ( strata) brutto.

Dane zostały przedstawione w następujący sposób:

W tys. zł
    4 kwartał/2008 - 4 315
    4 kwartały narastająco/2008- 5 216
    4 kwartał/2007- 2 839
    4 kwartały narastająco/2007 - 7 518

Winny być:

W tys. zł
    4 kwartał/2008 - 2 839
    4 kwartały narastająco/2008 - 7 518
    4 kwartał/2007 - 4 315
    4 kwartały narastająco/2007- 5 216

Nazwa arkusza: MESSAGE (ENGLISH VERSION)
    Czyli zysk za rok 2008 to ponad siedem i pół miliona.
  • Re: Czy mi sie tylko wydaje czy zysk wzrósł o kilkadziesiąt %? Autor: ~mirek73 [95.160.229.*]
    Więc jak dobrze liczę to c/z wynosi trochę powyżej 8.
  • LICZYSZ C/Z NA PODSTAWIE ZYSKU BRUTTO??? BUHAHAHAHAH!!! Autor: ~baniak [83.31.214.*]
    jw
  • Re: Czy mi sie tylko wydaje czy zysk wzrósł o kilkadziesiąt %? Autor: ~Adi [89.76.50.*]
    dokładnie, moze jutro wspinaczka...:-) dzisiaj 10ty, wyplata wplynela, nie wiem jak reszta ale ja wszystkie wolne srodki pakuje z Oponeo, czuje wzrost :)
  • CZYTAMY , CZYTAMY I UCZYMY SIĘIIIIIII MĄDRZY INACZEJ!!! Autor: ~baniak [83.31.214.*]
    Zysk brutto filozofie , brutto , naucz się czytać !!!!! I nie wzrósł tylko spadł o prawie 50 % w stosunku do 4Q 2007!!!! Nie dziwię się , ze dostajecie w d...... na inwestycji!!!!!
  • Re: CZYTAMY , CZYTAMY I UCZYMY SIĘIIIIIII MĄDRZY INACZEJ!!! Autor: ~mirek73 [95.160.229.*]
    Istotnie c/z nie liczy się z zysku brutto tutaj przyznaję że sie pomylilem.
    Niemniej z korekty raportu wynika że cały rok 2008 był dla spółki lepszy niż 2007.
    Słabszy był tylko 4 kwartał ale to chyba nie może nikogo dziwić.
    Co do twojej osoby baniak to mogę jedynie tak to skomentować:
    Psy szczekają karawana jedzie dalej.
    Nie masz co liczyc że swoim ujadaniem spowodujesz zniżkę kursu ( bo tylko o to ci chodzi przeciez)
    Duzo oczu obserwuje tą spółkę i wszystkie wywalane przez leszczy akcje są natychmiast zbierane z rynku.
  • Re: CZYTAMY , CZYTAMY I UCZYMY SIĘIIIIIII MĄDRZY INACZEJ!!! Autor: ~Adi [89.76.50.*]
    baniak, a moze zjawisz sie razem z analem w Bydgoszczy i dostaniecie z liscia w baniak?:-) anal wymiekl, Ty pewnie tez jestes anonimowa ciotą, ktora potrafi zbluzgac innych za to ze mysla w przeciwienstwie do ciebie (celowo z malej litery). Mimo ze nie ma jesieni to pojawia sie dwa liscie, przeznaczone specjalnie dla was, padniecie na lopatki jak marne robale i skonczy sie pisanie bzdur na forum.
  • SPECJALNIE DLA ADISI!!!!! Autor: ~baniak [83.31.214.*]
    Proponuje powściągnąć twarz.... Ubliżanie , nawet na forum , może znależć swój smutny koniec w realu...
  • Re: CZYTAMY , CZYTAMY I UCZYMY SIĘIIIIIII MĄDRZY INACZEJ!!! Autor: ~baniak [83.31.214.*]
    Ponad 4 miesiące temu napisałem , że OPN spadnie do przedziału 3,5-5 PLN , także karawanę możesz sobie darować!!! Zysk spada i spadac będzie , zaklinanie rzeczywistości nic nie da , bo proces ten się właśnie rozpoczął. OPN straciło najlepszy okres na zarabianie kasy , tzn. sezon zimowy / w lecie w PL potrafią jeździć nawet na "slikach" / i także na wiosnę w kryzysie bym nie liczył. Proponuję jakieś korki z księgowości , bo merytorycznie to tragedia!!!
  • Re: CZYTAMY , CZYTAMY I UCZYMY SIĘIIIIIII MĄDRZY INACZEJ!!! Autor: ~Adi [89.76.50.*]
    "Ponad 4 miesiące temu napisałem , że OPN spadnie do przedziału 3,5-5 PLN"
    przestan w kolko pisac to samo, bo straszne nudny sie robisz.
    Zaslugujesz na liścia wychowawczego:-)
    "Proponuje powściągnąć twarz.... Ubliżanie , nawet na forum , może znależć swój smutny koniec w realu... "

nie zartuj marny chlopcze, przestan wypisywac bzdury albo przejdz na inne forum, fotka.pl czy cos podobnego dla mlodszych ludzi lub mniej rozgarnietych.
    Nie jestes w ogole potrzebny na tym forum, wkurzasz ludzi, piszesz bzdury, jestes zwyklym cieciem, ktory nie wiem co ma na celu, moze nie masz innych fajnych spraw w zyciu tylko przesiadywanie na forum oponeo, no ale nie dziwie sie, kto by chcial z taką pipą spedzac wolny czas.
  • Re: CZYTAMY , CZYTAMY I UCZYMY SIĘIIIIIII MĄDRZY INACZEJ!!! Autor: ~baniak [83.31.214.*]
    Nic mnie bardzie nie denerwuje niż ludzka głupota , nic mnie bardziej nie cieszy niż wielcy inwestorzy tego swiata , jak Ty Adisiu , tracący kasę na gów.....nych spółkach. Nie ma to jak kogoś solidnie wy.....mać i żeby ci jeszcze serdecznie podziękowano!!! Ty to właśnie zrobiłaś...
    tak bardzo przejmujesz się portfelami Polaków, że siedzisz cały dzien na forum i wypisujesz takie bzdury??? nie masz ich akcji i tak bardzo zalezy Tobie, zeby inwestorzy wycofywali sie?? po co?? bo ja widze jeden cel, zbic kurs i nachapac sie tanich akcji zeby potem zarobic krocie.
    Jak martwisz sie o portfele inwestorow to napisz list do Ziarna albo Bravo Girl
  • NO , JUŻ LEPIEJ!!!! Autor: ~baniak [83.31.214.*]
    Ale nie denerwuj się , spadnie jeszcze jakieś 20-30% i poźniej zacznie rosnąć.... Pod warunkiem , że będzie zima stulecia na przełomie 2009/2010.
  • Re: NO , JUŻ LEPIEJ!!!! Autor: ~Adi [89.76.50.*]
    nie denerwuje sie, jestem spokojny o akcje oponeo, bo to jedna z najlepiej rozwijajacych sie spolek na gpw, nawet w tych "ciezkich" czasach, ktorych nie odczuja.
    I jak zwykle nie potrafisz odpowiedziec na zadane wczesniej pytania, no ale coz .... dziecinada.
    Chyba ze jestes z konkurencji, hhmmmm, oponeo nie ma konkurencji, tylko portale ktore nasladuja ich poczynania ale jakos im to nie wychodzi jak opony.pl czy netcar
  • Re: NO , JUŻ LEPIEJ!!!! Autor: ~Adi [89.76.50.*]
    napiszesz w koncu co masz na celu piszac ciagle w kolko od paru miesiecy to samo???? nie jestes w stanie udzelic odpowiedzi na moich kilka pytan??
[x]
OPONEO.PL 1,03% 98,00 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.