• Śmieć Autor: ~Aaa [185.185.132.*]
    Ale to śmieć... Dywidenda rośnie co roku wyższa.... Kurs od lat powoli rośnie... Małe zadłużenia.... Dobry zarząd...niski layout ratio...no kurde śmieć jak nic
  • Re: Śmieć Autor: ~Ciekawski [89.78.201.*]
    Dokładnie, odwrócenie znaczeń. Podobnie jak w polityce czy moralności. Czemu by również nie na giełdzie.
  • Re: Śmieć Autor: ~brzoza [213.25.24.*]
    Pewnie... radzę wszystkim sprzedać i po kłopocie.
  • Re: Śmieć Autor: ~Elwira [31.60.118.*]
    Wreszcie zmądrzeliście. Długo na to czekałam! Jest gotowa przejąć od Was tę brzemię i złożyć na moje strudzone chłopskie barki. To kto pierwszy podpisuje z Elwirką cywilnoprawną? Zaznaczam, że jestem szczodra i oferuję zawrotne 8 zet za walor. Tylko proszę bez przepychanek! Każdy zdoła mi sprzedać :)
  • Re: Śmieć Autor: ~RudyDoBudy [89.78.201.*]
    Elwiro, 8 to dawne 16, czyli ciągle dla Ciebie piekielnie drogo. Zastanów się co robisz, żebyś później nie żałowała, jak będzie po 6.
    Tak wiem, że może być po 6, ale z dobroci serca jestem gotowa wziąć na siebie ryzyko i przepłacić, byle tylko ulżyć cierpiącym akcjonariuszom.
  • Re: Śmieć Autor: ~Max [31.0.67.*]
    Dobra zaklinanie rzeczywistosci, jeśli chodzi o kurs to śmieć to jest mało powiedziane
  • Re: Śmieć Autor: ~wer [37.128.98.*]
    Dokładnie, w kwestii kursu tego czegoś to jest mega śmieciowo
  • Re: Śmieć Autor: ~Ciekawski [89.78.201.*]
    Ile powinno rosnąć (dziennie, miesięcznie, rocznie) żeby "to coś" nie było śmieciem? Śmiało.
    Nie powinno rosnąć! Ma spadać!
  • Re: Śmieć Autor: ~Aaa [83.11.114.*]
    Przecież rośnie
  • Re: Śmieć Autor: ~Adam [94.75.122.*]
    Gdzie ci rośnie? Ledwie co 10 przebija. W 20r. było ponad 30 zł. A ta mądra co chce kupić po 8, myślisz nad tym co piszesz?
  • Re: Śmieć Autor: ~aaa [185.185.133.*]
    Ja widzę że rośnie. Spójrz na wykres kilku letni. Spójrz na dywidendy. No chyba że ktoś jest geniuszem co kupił na tym chwilowym piku i zrobił to jedną transakcją. Jednak w takim przypadku należy grać w totolotka
  • Re: Śmieć Autor: ~Elwira [31.60.68.*]
    Oho, kozak się znalazał! Że niby będziesz trzymać papier do końca świata i jeden dzień dłużej??? Jak tylko runie poniżej dziesiony, pierwszy się z waloru wypsztykasz i jeszcze i jeszcze będziesz błogosławił me imię, żem litościowe odjęła Ci ten ciężar!
  • Re: Śmieć Autor: ~aaaa [185.185.132.*]
    kozak nie ale 4 dywidendy dostałem a piąta za chwile. Wiec Elcia spadaj
  • Re: Śmieć Autor: ~Elwira [31.60.68.*]
    Ty czytać umiesz? Odpowiedź była do Adama. Ale żeś się poczuł wywołany do tablicy, to pewnie jeszcze przed nim upuścisz papier, gdy na kursie zamigota jedna cyferka!
  • Re: Śmieć Autor: ~Aaa [185.185.132.*]
    I co z tego że jedna cyferka? Ale mówisz do mnie o jednej cyferce przed splotem? Oczywiście że spadnie do jednej cyferki odetną dywidendę zrobi się nagonka troli i będzie można dokupić. Dla mnie jak urośnie to dobrze jak spadnie to też dobrze
[x]
DELKO -0,32% 6,18 2026-03-26 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.