Ale to śmieć... Dywidenda rośnie co roku wyższa.... Kurs od lat powoli rośnie... Małe zadłużenia.... Dobry zarząd...niski layout ratio...no kurde śmieć jak nic
Wreszcie zmądrzeliście. Długo na to czekałam! Jest gotowa przejąć od Was tę brzemię i złożyć na moje strudzone chłopskie barki. To kto pierwszy podpisuje z Elwirką cywilnoprawną? Zaznaczam, że jestem szczodra i oferuję zawrotne 8 zet za walor. Tylko proszę bez przepychanek! Każdy zdoła mi sprzedać :)
Ja widzę że rośnie. Spójrz na wykres kilku letni. Spójrz na dywidendy. No chyba że ktoś jest geniuszem co kupił na tym chwilowym piku i zrobił to jedną transakcją. Jednak w takim przypadku należy grać w totolotka
Oho, kozak się znalazał! Że niby będziesz trzymać papier do końca świata i jeden dzień dłużej??? Jak tylko runie poniżej dziesiony, pierwszy się z waloru wypsztykasz i jeszcze i jeszcze będziesz błogosławił me imię, żem litościowe odjęła Ci ten ciężar!
Ty czytać umiesz? Odpowiedź była do Adama. Ale żeś się poczuł wywołany do tablicy, to pewnie jeszcze przed nim upuścisz papier, gdy na kursie zamigota jedna cyferka!
I co z tego że jedna cyferka? Ale mówisz do mnie o jednej cyferce przed splotem? Oczywiście że spadnie do jednej cyferki odetną dywidendę zrobi się nagonka troli i będzie można dokupić. Dla mnie jak urośnie to dobrze jak spadnie to też dobrze