• zapisy na POGRZEB Autor: ~bili_j51_skot_gadaty [84.10.40.*]
    spotkamy się na pogrzebie ONESANO ?
    Ja się piszę ... kto jeszcze bo trzeba stypę zrobić ...
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~bili_j51_skot_gadaty [84.10.40.*]
    Anielski orszak niech twą duszę przyjmie ....
    trzeba już ćwiczyć ...
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~franc [31.0.81.*]
    My spółki nie pogrzebiemy .To spółka nas pogrzebie jak do połowy kwietnia koło złotówki będzie się pałętać jak smród po gaciach .A wigi nowe rekordy będą biły .
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~xxxx [91.246.111.*]
    To boryszew was pogrzebie. TO że oni tu są to jest najgorszy możliwy scenariusz. Wy sfinansujecie wszystkie pseudo projekty a oni wszystko już gotowe wam zabiorą a was spuszczą w kiblu. Już częsciowo to zrobili. Zabrali połowe akcję ludziom nie dając im za nie ani grosza mimo że ludzie placili za nie cenę rynkową. I najlepsze to że ten bandycki proceder przeprowadzili w biały dzień za przyzwoleniem prawa
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~franc [31.0.80.*]
    Już o projekcie wodorowym ani be -ani me .Czyli już rodzinka ujajczyła się na nim .Jakby go wcale nie było .
    Tylko witaminki pić pastuchy ,od reszty wara wam .Poszli won .
    olej ... olej ... olej ... KI
    kup PAN cegłę ....
    trumnę kupujemy ? czy palimy ?
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~j51 [193.56.105.*]
    zdarzało mi się na stypie dobrze zjeść popić i wdowę pocieszyć . To czemu nie..... .
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~Akcjonariuszy [46.149.211.*]
    No tak i tak w życiu bywa
    bywa i nie bywa, a jest jak jest
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~hrabia [80.54.2.*]
    jest jak jest ale jak będzie oto jest pytanie
    pytanie pytaniem ...
    czy leci z nami pilot ?
    wdowę możemy pocieszyć, ale jak sobie ją nadmuchamy ....
    ilość miejsc ograniczona
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~ed [185.101.130.*]
    dziwie sie ludziom ktorzy rzekomo nie maja akcji spolki a wchodza czesto na forum ,poswiecaja swoj czas/zaangazowanie i wypisuja bzdety....robia to charytatywnie ? jezeli nie mam akcji jakies spolki lub kiedys mialem to co mnie to teraz obchodzi? szkoda czasu na wchodzenie na forum i klepanie w klawiature
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~Leny [37.30.0.*]
    Święta prawda pozdrawiam
    gu _ w _ no prawda !
    Są ludzie UCZCIWI którzy ostrzegają przeze konsekwencjami inwestycji w akcje spółek, które przynoszą straty.
    Inwestowałem w skotan-a kilka lat temu i wiem jak było, teraz jest jeszcze gorzej, sprzedałem padlinę i już nigdy tego nie kupię, ale nie znaczy że nie mogę dzielić się doświadczeniami z innymi inwestorami.
    Nikogo do niczego nie namawiam, tylko zwracam uwagę na FAKTY z historii tej spółki !
    Każdy sam jest odpowiedzialny za swoje decyzje.

• Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~Ed [37.225.92.*]
    Dlaczego nie jestes konsekwentny i nie ostrzegales wczesniej i czesciej tylko nagle teraz ci sie przypomnialo
    nic mi się nie przypomniało.
    Miałem nadzieję, że tym razem coś faktycznie wyjdzie tej spółce dlatego na początku roku zainwestowałem ponownie. Niestety po raportach ewidentnie widać, że tu nie ma szans na pozytywny trend mimo że mam świadomość, że SKOTAN był spółką typowo spekulacyjną, niestety obecnie nikt tego nie rusza ze strachu .
    Jeszcze coś wytłumaczyć ?
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~Romek-KK [80.54.2.*]
    spokojne Wasze gorące głowy - zawsze jakoś jest tak że nie ma się co napalać jak w jedną jak i w drugą stronę. Powadzenia
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~xxxx [37.46.15.*]
    Teraz to to nawet nie jest spółka tylko zwykła grupa przestępcza bez jakiejkolwiek odpowiedzialności. Akcjonariuszom nie należy się absolutnie nic. Żadne informacje z działalności ani nawet 1 grosza za prawa poboru z akcji. Prezesów zmieniają jak rękawiczni i każdy z nich kłamie na potęgę a ludzie nadal wierzą złodziejom i dorzucają im do koryta. Masakra jednym słowem
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~ed [185.101.130.*]
    jakos wczesniej nie czytalem twoich postow z tego roku czy poprzednich lat ,obojetnie czy pozytywnych czy negatywnych ,dziwne ze teraz tak bardzo sie przejales spolka -do tego stopnia chcesz ustrzec innych przed strata ich pieniedzy ,ze bluskawicznie odpisujesz na zadane pytanie ,swiatek ,piatek i niedziela ...wczules sie bardzo w role
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~xxxx [37.46.15.*]
    Człowieku ja tu nikogo nie naganiam tylko opisuje fakty bo nie mam klapek na oczach. Nie będę bronił złodziei i oszustów bo nie mam do nich ani grama szacunku jak oni nie mają do akcjonariuszy. Szkoda tylko ludzi którzy im uwierzyli i się łudzą , wklejają te ich bzdury z raportów i się nakręcają. Zrobią wzrost +5 2 akcjami i już nowe nicki się zlatują i wieszczą jakieś niebotyczne wzrosty po czym już na koniec sesji zazwyczaj są sprowadzeni na ziemię i wiszą na wiecznym haku. Więc kolego nie krytykuj mnie tylko ludzi ze skotana bo to nie jest moja spółka
  • Re: zapisy na POGRZEB Autor: ~Romek-KK [80.54.2.*]
    ale bzdury piszesz - na giełdzie jest tak, żeby ktoś zarobił ktoś musi stracić - nic wiecznie nie rośnie, kiedyś musi spadać, a że masz pecha i kupiłeś w nieodpowiednim momencie to teraz szlochasz - baj
    Tak trudno Tobie zrozumieć, że Romek nie będzie kupował akcji po np. 2 zł od mniejszościowych akcjonariuszy bo On może sobie takie akcje wyprodukować po 10 GROSZY !
    Akcjonariat to TYLKO Boryszew i mniejszościowi.
    Wszystko rozsypane kto ma ten kurs pociągnąć, jak tzw. spekuła zwinęła żagle z tej spółki !
    Życzę Wam sukcesów ale KIJ ma DWA końce trzeba o tym pamiętać.

[x]
ONESANO 0,33% 0,61 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.