Co z tym idio_tycznym pozwem. Czy pamiętacie ile tu pozytywnej emocji u niektórych było ? Czy nieuki z zarządu coś dalej z tym robią. Właśnie będzie mijał rok i zarazem rok pobierania tłustych pensyjek. Ile jeszcze ta spółka będzie dryfować pod tym kre_tyńskim zarządem. To jak u Monty Pythona.
Gorszego nieuka i tego drugiego co wymieniłeś jak ty nie znajdziesz a tych dwóch złodziei co zniszczyli spółkę w rozkwicie i doprowadzili do bankructwa całkowicie świadomie powinni dostać wysokie wyroki bardzo wysokie
Zniknąłeś na jakiś czas. Pewnie byłeś na leczeniu. Lepiej było stracić na Herkulesie niż wydawać na lekarza który cię oszukuje. Byłeś umoczonym to głupkiem i takim pozostaniesz. KROPKA.
Iksowaty ile razy na tym forum na głupka wychodziłes po kilka tygodni nie wiedziałeś co napisać paznokcie obgryzales starałem się nic nie pisać ale czytać się tego nie da a ty zyga miałeś mic nie pisać jak nie wiedziałeś co napisać i znowu piszesz to samo
Nie przeszkadzaj temu głupkowi w stawianiu sobie zielonych łapek a innym czerwonych. Przeanalizujcie to i wyciągnijcie wnioski z poziomu intelektualnego i stanu psychicznego tego pisowskiego skutku ubocznego.
Dnia 2023-11-19 o godz. 18:47 ~Nowy napisał(a): > Jak można komentarze takiego czubka popierać! Co wy za jedni inwestory!?
Przecież on sam sobie daje łapki. Mając dwa urządzenia (laptop, smartfon) można na przemian dawać sobie łapki. Tylko trzeba być wyjątkowym dzieciuchem żeby w takie coś się bawić. Ten kre+tyn nigdy nic tu nie wniósł. Chciałbym go spotkać oko w oko i potwierdzić jego wygląd, idio+ty z kre+tyńskim czołem.
Zaczyna się niszczenie Orlenu trzeba ratować niemiecką gospodarkę a jest trochę tego w rozkwicie to roboty na rok dwa wystarczy a to są zdolni ludzie w tej opozycji
Śnieżek mróz 20 stopni i stary skrzypiący wiatrak z Niemiec do recyklingu piękny świąteczny nastrój żeby coś tak wspaniałego zadziałało musiała dogadać PO PSL i lewica a Herkules rozbieranie i stawianie nie wyrobi się z robotą normalni Ameryka czy Kanada czy jak to się mówi bo już robię się kołowaty z tego szczęścia i nie dziwię się iksowatemu że zapomniał nazwiska
To napisz jeszcze raz to co napisałeś tylko delikatniej albo szyfrem bo ja bym po tobie tak nie pojechał ale ja mam wyprany mózg a twój widać nie był prany
Dnia 2023-12-04 o godz. 21:28 ~Zyga napisał(a): > Najbardziej wulgarny i bez wiedzy to Ty! Najgorsze jest to że dużo ci się wydaje biedny człeku!
Po co się wdajesz w dyskusje z tym głupawym wieśniakiem. On jest pusty jak bęben. Nigdy tu nie napisał merytorycznego postu. Ignorować tego natręta. Ja już to uczyniłem i niedługo zostanie tu sam i będzie pisał o aresztach i stawiał sobie zielone łapki. Co za koleś. KROPKA
Tuzy intelektu wstydzą się przyznać na kogo głosowali barany a ty iksowaty to jesteś wyjątkowo głupko i waty tyle razy na tego głupko wychodziłes tygodniami paznokcie obgryzales w zaciszu domowym teraz też długo myslałes i to samo z