• 13 w piątek.... Autor: tomekb78 [83.17.20.*]
    Wyniki za 4Q 2008.

Czy tradycyjnie Ecard rozczaruje akcjonariuszy czy w końcu coś się zmieni.....

Cisza na papierku..... Ciekawe czy zajawka CP o sprzedaży pakietu jest prawdziwa.

Może jakiś bank się skusi...... i w końcu zrobi porządek ;-)

Pozdrawiam tych co jeszcze nie zrezygnowali........
  • Re: 13 w piątek.... Autor: ~optymista [62.29.165.*]
    przy 44% w plecki nie mozna byc optymista wiec nie usredniam. 2 lata sie juz miela bez wiekszych rezultatow. Jedyne info z ecard to klotnie zarzadu. W obecnym ukladzie chyba nie interesuje ich zarzadzanie firma?
  • Re: 13 w piątek.... Autor: tomekb78 [213.25.208.*]
    a dzisiaj rano ktoś ładnie ruszył z zakupem, przez pół godziny były obroty w okolicach 250k. Jak na ECD to rewelacja....

Ale dzisiaj był krwawy dzionek i ledwo ledwo..... a było +8%.....
  • Re: 13 w piątek.... Autor: ~realista [93.105.66.*]
    Za jakiś czas o Ecardzie za 70gr będziesz mógł tylko pomarzyć
  • Re: 13 w piątek.... Autor: tomekb78 [83.17.20.*]
    Coś mi się wydaje że nie ma się czym chwalić skoro wyniki po sesji........

Do czasu poprawy sytuacji wewnętrznej nie ma chyba co marzyć o poprawie wyników.....

CP i SC walczą, tylko z kim i o co ?

Czekam z niecierpliwością na informację o sprzedaży pakietu przez jedną z tych firm.....
    Oby to nie była zagrywka......
    Pozdrawiam !
  • Re: 13 w piątek.... Autor: ~yogi [83.15.213.*]
    rozmawiałem dziś z gościem od kontaktów z Inwestorami:-przeniesli się do nowej siedziby z królewskiej,prowadzą rozmowy o podnajęciu komuś wszystkich bankomatów tak by skupić się na pozostałych sektorach działalności tj rozliczeniach transakcji itp ,raport dlatego nie upubliczniali do 16 bo jeszcze nad nim siedziały władze firmy i go przegladały.twierdzi że są juz blisko do wyjścia na prostą,a poza tym zawieszone władze nie pobierają wynagrodzenia
  • Re: 13 w piątek.... Autor: tomekb78 [213.25.208.*]
    ciągle są blisko.... ale zawsze coś..... ;-)

Mam tylko nadzieje że CP sprzeda komuś pakiet...... (może jakiś bank lub fund) ?
  • Re: 13 w piątek.... Autor: ~janek [83.10.64.*]
    dno
  • Re: 13 w piątek.... Autor: mypointofview [213.156.118.*]
    DNO to mamy obecnie.

Jestem z raportu zadowolony, w szczególności wzrost przychodów jest imponujący, co świadczy potencjale biznesu.

Mam nadzieję że nikt nie odda akcji ze stratą, do zarobienia wielokrotność...

• Re: 13 w piątek.... Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Większość spółek (na pewno jedna - bo ją znam trochę lepiej) wrzuciła sobie wszystkie koszty w czwarty kwartał, bo i tak wychodził kiepsko (z powodu załamania). Zobaczycie jakie bedą wyniki w pierwszym kwartale 2009. Nie piszę tu jedynie o ecard.
  • Re: 13 w piątek.... Autor: ~amator [83.7.201.*]
    konkurencja eCarda rośnie jak na drożdżach odbierając mu rynek. Jakość nowej siedziby pokazuje kierunek w którym podąża firma mająca naprawdę dobrych menedżerów w branży pośrednictwa finansowego.
  • Re: 13 w piątek.... Autor: ~adik [77.223.216.*]
    wartość księgowa zmniejszyła się dwukrotnie!!!
    jeszcze jeden góra dwa kwartały i ta firma bez nowej emisji przestanie po prostu istnieć.
    Cena max na dziś 20 gr, cena realna 10 gr.
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.