Jeżeli razem z tym drugim bajkopisarzem zależy wam na nagonieniu nieświadomych idi-otów na akcje tego śmiecia to przynajmniej starajcie się, żeby to co piszecie wyglądało choć trochę wiarygodnie bo to nawet nie jest już smieszne.
Zobaczymym kolego po wishliscie czy ktokolwiek będzie tu mysial kogos naganiac na to.... poszerz sobie horyzonty... sprawdź jaka grywalnosc i zyskowność mial i ma dds....
Pomyśl logicznie! Jakby nic nie robili to już dawno spekulacyjnie by podbili kurs poprzez sfabrykowane komunikaty jak choćby placek z Innogene itp. Zaraz by podali, że wchodzi Elon Musk , żeby tylko wywindować kurs i pozbyć się papieru. A jakbyś był w temacie jak coniektórzy to byś wiedział, że mocno pracują nad grą, bo chcą żeby była światowym Hitem. Tutaj większość wisi na hakach włącznie z pantaranem tylko poza mną i kilkoma innymi. Wiesz, że takie projekty wymagają dokładnego dopracowania każdego elementu, że to nie Tettris. Zobacz ile razy CD Projekt przekładał premierę Cyberpunka. Jesteśmy bliżej niż dalej. Właściwie już na ostatniej prostej.
Dokładnie a pozatym my nie mówiłyśmy, żeby akcje kupować po 2 zł tylko Pantaran i Bart. My mówiłyśmy, żeby kupować po 0.20/ 0.25 gr. 10 razy taniej. Pantaran z Bartem znikł a my dalej jesteśmy i z żadnej spółki nie znikamy od wielu lat a nasze teorie w 99% zawsze były trafne więc jest tylko 1% że ta okaże się nietrafną.
Bart to kiedyś pisał, że ma tylko tą spółkę i żadnej innej nie chce, że czuje się najlepiej jak ma tylko jedną spółkę w portfelu. Odpisałam mu wtedy, że kupię te akcje za 0.3 gr. i tak się stało:) Bart jak czytasz ten post to teraz wiesz kogo słuchać Pantarana czy mnie:)
Tutaj kupowali po 2 i wyżej i będą kupować po 2 zł i wyżej a my w tym czasie im to opchniemy którzy kupiliśmy po obecnym i niższym kursie. Normalna kolej rzeczy.....
Pchną to ci co niżej kupili i jeszcze teraz. Poniżej 2+ napewno nikt nie zrzuci większej partii. Na giełdzie tylko 10% zarabia. Natomiast 90 % kupowało po 2 zł i tak jak Marta wspomniała kupować będą po 2 zł i wyzej od tych co kupili po 0.30, 0.50 czy tam 1 zł. Ilu nas tu jest co kupilo większą ilość waloru w cenie 0.3 i niżej? Myślę, że około 10%. I właśnie ci zarobią a te 90% nie czeka na 2 zł i więcej.
Ci co wiszą na hakach jak pantaran, Wojciech i inni to tylko czekają, żeby zejść ze lśniących haków które o każdy kwartał przekręcają się o 90°więc wyjdą ze stratą lub lub na na 0 i nic nie zrobią. Zostało im tylko jęczeć na forum każdego dnia, ale nie dziwię się i powinniśmy takiego Wojtka czy innych zrozumieć dlatego nic mu nie odpisuje jedynie próbuje wesprzeć poprzez moje bardzo mądre posty.
To jest tak: myślą leszcze jak kurs ruszy wtedy kupię kurs idzie do góry na 0.60 gr. a nic poczekam, aż spadnie spowrotem na 0.50 kurs idzie na 0.70 hmmm poczekać czy nie kurs idzie na 1 zł OMG żałuję że nie kupiłem po 0.50 miałbym już 100%. Tak było od 0.20 groszy, aż wkoncu będzie po 2 zł wtedy leszcz kupuje a my zrzucamy i leszcz wisi jak pantaran i Wojtek i wylewa swoje gorzkie żale na forum. Ile to lat już przerabiałam. Ciągle ten sam scenariusz.
A jednak jesteś ? Ukraina czy Hamas? Z 10 telefonów to pisali ci przez których straciłaś kapitał na innogene i nie tylko ja pisze z jednego telefonu. Naganialeś tam razem z pantaranem, aż wkoncu poległeś a teraz czekasz na swoje PP i jak widać czytasz wszystkie moje posty! Ty i Góru/ Byczek. Wkoncu jestem jego największą miłością. Żeglarz A czy B?
On dalej to samo widać ta Ukraina przestawiła jego. Pisze, ze piszemy z jednego telefonu, jak połowa nas tu zna pomijając całe GPW, KNF i Bankiera. No niedorozwinięty. Zresztą inaczej by nie słuchał pantarana na innogene przy 65 zł i true przy 2 zł tylko mnie jakby był mądry.....
OMG!!! a pouczał nas niedawno, że bylibysmy już ile to % przy kursie 0.80 gr biorąc pp !!!!!!! Żeglarz ja ci już tyle razy pisałam nie udzielaj się, bo inaczej będziesz wisiał z pantaranem i bartem następną dekadę. Słuchaj masajek następnym razem to będzie nie tylko willa pod Piasecznem ale i G63 w kolorze mat a nie walizki w Hamasie.
Zapamiętać kupuje się w panice! Tutaj panika była przy 0.20 gr. nawet technik pisał, że zrzucił wszystko, bo czeka na 5 gr. więc albo jest naganiaczem na spadki, albo zwykłym leszczem. Obstawiam leszczem naganiajacym na spadki chcącym zarobić za pizzę, bo ja pisałam, że niżej nie spadnie i niedługo będzie 50 gr i 80 było tak czy nie.
Było. Z 20 na 80 a teraz z 50 na 1.20 nastepnie z 1 na 1.80 i z 1.60 na 3 bo wisielce zaczną zrzucać przy 1.80 żeby wyjść na 0 lub z małą stratą kapitału, bo przy tym kursie najwięcej zostało nagonionych i "zarobionych" przez pantarana i jego merytoryczne posty a nasze nazwijmy to "glupie" poległo jaka jest prawda i rzeczywistość odpowiedzieć sobie proszę sami.
Pantaran zapadł się jak mysz co na innogene śmieciu i biomedzie naganial a my dalej jesteśmy i mówiłyśmy gdzie kurs będzie na innogene przy 98 że kierunek śmiecia 2 zł a prezesem mitomanem zajmie się prokuratura. Wszyscy pamiętają te posty. Jest tak czy nie? Były też konkursy o których żeglarz pamieta, bo brał w nich udział kiedy krzak WYDMUSZKA zostanie zawieszona. Kto miał rację hehe
Nie WielkiSzu to dawne czasy. O których żeglarz pamieta, bo trwałe uczestniczył w moich konkursach a czy B jak buhaaaaaaaaaa chodziło o zawieszenie spółki kiedy nastąpi. Wszyscy ze mną przegrali. A było tych konkursów kilka. Oskarzali mnie potem o informacje insaiderskie czepiali się mojej córki która pracuje w instytucji państwowej i nie tylko.
Ja wymyśliłam wystomp, apel, walić par.cha pekciem ile to już lat temu. Moje teksty przeszły na całe GPW i są do dziś, ja też wymyśliłam placek z innogene i Hetman i wiele różnych na innych spółkach nie nadarmo nazwali mnie Politańczykiewiczówną. Sami to zrobili.
Nie warto panie Wielki Szu czytać wypocin tego żałosnego pacjenta z dwubiegunówką, któremu poprzestawiały się klepki po traumatycznej porażce inwestycyjnej na Innogene ...
Przecież to ty poległeś na innogene nie ja i to nie mało, ja was wszystkich chroniłam przed utratą kapitału. O czym ty wogole wypisujesz gamoniu pospolity, ja nigdy nie miałam akcji tej spółki i dobrze o tym wiesz! Chorobę nie dwubiegunową tylko pięciobiegunową to ty masz nie ja bo to ty z pantaranem naganialas na akcje innogene przy 65 zł i wrozyles 500 a potem też posłuchałes pantarana nie mnie I kupiłeś akcje true po 2 zł znów zawisles kupiłeś pp i czekasz na co? Zobacz ile postów jest przeciwko tobie i nie próbuj tu zmanipulować WielkiegoSzu przeciw mnie manijaku. Napisałeś mi pamiętasz co? Tutaj!!!!! Udowodniłam ci gdzie kurs będzie! Stało się tak czy nie! Wiesz o czym pisze!
A jeszcze zapomniał o moich konkursach przed którymi by stracił mniej A czy B więc bądź nie do końca chorym umysłowo i przeproś nas tu wszystkich za swoje obleśne fargały i za obrażanie pospolitego ruszenia.
On nie przeprosi, bo to jest obelga jeszcze niedawno pouczał mnie ile na pp zarobił zresztą sam tu pisał czytaliście jego posty i jeszcze mnie hejtowal mu napisałam gdzie kurs będzie za chwilę , on ile stracił pieniędzy śmie mnie pouczać i dawać rady. Napisał tak: było brać pp miałabyś już 400% a ja jemu: nie pouczaj mnie co ja mam robić gamoniu i nie wiem skąd te 400 wziąłeś i jeszcze pajac mówi, że ja na innogene straciłam kiedy ja nigdy w życiu ani jednej akcji nie kupiłam tego śmiecia i mało tego od samego początku ostrzegałam ich przed utratą kapitału. Stracili wszyscy. Zresztą cała moja twórczość jest znana na tej spółce jak nikogo innego na żadnej innej. Chodziło mi o to, żeby zmydlić Placka oszusta i udało mi się to.
Placek okradł moją moją przyjaciółkę stracila 400.000 przez takich jak ty i pantaran! Bliska była samobójstwa. Włożyła pieniądze nie wiem czemu bez porozumienia ze mną a może już wiem, bo bała się że jej odradzę a była pewna, że ma rację. Powiedziałam zniszczę tego oszusta i przestępcę!
Zobacz Żeglarzu Ukraiński sprawdź że Marta dala KNF kilka dni na zajęcie się oszustem i powiadomieniu prokuratury o przestępstwach napisała to jak CEP NA WASZYM FORUM tydzień przed zanim KNF powiadomiło prokuraturę.
Nie to dłużej było jakieś 2.5 tygodnia przed. Napisałam do KNF na forum innogene że jeżeli nie zajmą się oszustem to wytypuje 5 osób zaangażowanych w ten przestępczy proceder. Tak było dokładnie. I potem nie wiem może zbieg okoliczności i było info o wniesieniu sprawy przeciwko oszustom i przestępcom.......
O JPR jaką my wczoraj szopkę odstawili na niektórych spółkach. A dzisiaj przewracam się o własne kozaki. Zaraz obudzę tą córkę z KNF niech gotuje jaką zupę póki jeszcze czas, bo sobota wkoncu jak mi pójdzie z domu to wróci jak kot po tygodniu.
Ja wczoraj też zasnęłam przed tabletem i laptopem z moim czarnym kotem na kolanach a pod stołem czarodziejska kula leży którą ten głupi york turla po ziemi razem z pustą butelką po winie