Kolego mam te akcje chyba od 15lat szczeże nie pamiętam wiem że kupowałem Dude pamiętam jak chodziły po 5zl wtedy naganiaczy na forum było mnóstwo przypomniałem sobie o tych akcjach jak otrzymałem list od Gobarto chęć odkupu mojego skromniutkiego pakiecika akcji które kiedyś kupowałem po 10zł tyle lat byłem w plecy i jakoś przeżyłem to poczekam JESZCZE 10lat jak będą po minimum 80zł wtedy oddam mogą znów kosztować po 5zł nie ma to dla mnie znaczenia a na forum będzie cichutko bo zbiorą na słupy żeby nie zapłacić godziwej ceny było się przyzwyczaić i tyle na temat po co tu pisać
Proszę , nie piszcie takich rzeczy, mi nie zależy mogę poczekać jeszcze 15 lat. Chyba każdy kto inwestuje na giełdzie, chce jak najszybszego zwrotu z inwestycji, każdy kolejny rok czy miesiąc to jakaś kwota w plecy, szczególnie przy takiej inflacji. Dlatego zarząd liczy na zniecierpliwienie mniejszościowych i robią to bardzo konsekwentnie, niestety
Myślę że będzie oferta zakupu lub wezwanie po 40 - 45 dla mnie to wystarczy jak iii i jemu podobni czekają na 300 to niech czekają. Kiedyś Duda to byla spółka spekulacyjna dzisiaj Gobarto jest zapomniane bo o wszystkim decyduje glowny akcjonariusz.
Im właśnie chodzi o to, aby u nas było zniecierpliwienie. Kilku odda po 40-45 a i tak wielu zostanie. Sprawa stopy zwrotu bardzo indywidualna, choć 300 czy tam 360 to już S-F.
Masz w zupełności racje Soros i Gates
Wzięli na celownik GOBARTO dogadali się z Maćkiem i Bognom to są dobrzy znajomi z lat młodzieńczych . Soros powiedział ze nie odpuści tej perełki bo to może zmienić nurt światowej gospodarki a Bill „Bramka” powiedział ze świnie są mu potrzebne do utrzymania Microsoft . Inaczej padnie Wall Street i będzie zapaść w gospodarce światowej.
Natanjahu powiedział ze Maciej z Bogna trzymają je gdzieś głęboko pod ziemia ponoć w tunelach pod chlewnią są schowane dlatego jest tak ograniczony dostęp do nich. Musza je zbombardować ale obawiają się ze będzie sporo ofiar wszegolnosci w warchlaczkach. I może nastąpić odwet ze strony świń z Cedrobu . Co może się wiązać z rozlaniem konfliktu na sąsiadujące chlewnie i chlewiki.Dlatego jest duże prawdopodobieństwo zajęcia terenu prez amerykańska korporacje.