"(...)powinniśmy w drugim kwartale (2023) zacząć wydać pierwszą gier(sic!) z tych sześciu i później regularnie zakładam, że co dwa miesiące mogłyby się ukazywać gry z tej szóstki, która już została podpisana." - tak mówił Emil w opłaconym wywiadzie w biznes24. Mamy 4 kwartał, gdzie są te gry dla Microsoft? :)))))))))))))))) Ten człowiek to patologiczny kłamca. I dlaczego to on udziela wywiadów, a nie prezeska?
pietrek to ty jesteś patologiczny. Pierwsza gra wydana 31 października i reszta w kolejce. Ty to naprawde myślałeś ze w ciągu 6 miechów ktoś oże wyprodu
Komentarz Emila dotyczy 6 gier "robionych" dla Microsoft, nie popierdółki My Demon Wife wydanej na EPIC, a 31 października to nie "drugi kwartał". Coś jeszcze?
Cytat" Natomiast teoretycznie gdybyśmy mieli się pokusić o tzw. perspektywę to powinniśmy w drugim kwartale zacząć wydać pierwszą gier z tych sześciu i później regularnie zakładam, że co dwa miesiące mogłyby się ukazywać gry z tej szóstki, która już została podpisana. Natomiast szykowane są kolejne 7 na kolejne dwa lata do wydania na platformę Xbox i bardzo liczymy, że ta umowa w bardzo mocnym stopniu zwiększy przychody spółki" Pietrek ty manipulancie
Krytykowałem Piotra wielokrotnie, ale okazuje się, że ma rację. Ten zakłamany Emil L. obiecywał nowe gry dla Microsoft, począwszy od 2Q. Zgodnie z tym co mówił, na dzień dzisiejszy powinny mieć premierę co najmniej 3 nowe gry dla tej platformy. Mam wątpliwości, czy ten człowiek stanie kiedyś przed sądem, dlatego, że to były tylko jego prognozy
Stanie z innych powodów. Ministrowie, którzy za sprawa pani Konstantynapolitowiameczki dawali granyy i dotacje Leszczyńskich, już teraz sprzedają się nawzajem. :) Mówiłem że po zmianie ekipy Leszczyńscy dostna solidne wyroki i słowa dotrzymam.