• Patch Autor: ~Akcjonariusz [89.69.111.*]
    Dodadza dzis nowy patch po kolejnym tygodniu czy tym razem potrzeba im wiecej czasu niz tydzien? Milo by bylo jesli znowu wrzuca jakas solidna poprawke przed weekendem.
  • Re: Patch Autor: ~Free [78.8.11.*]
    Kolejny patch jest w fazie beta testów. Jak zwykle jest trochę nowych błędów, więc pewnie poprawiają je teraz przed jego wydaniem.

Z tego co widzę pozytywnych ocen jest ostatnio ok. 75%, ale to trochę za mało żeby szybko podciągnąć oceny jak będzie promocja na grę na święta. Jak wejdą na poziom ok. 85%, to wtedy będzie można stwierdzić że gra jest gotowa na bardziej krytycznie nastawionych graczy.

Ludzie w zasadzie czekają aż gra stanie się zdatna do użytku, bo chcą grać, ale jednak ilość bugów psujących rozgrywkę jest jeszcze zbyt duża dla mniej entuzjastycznie nastawionych kierowców:)
  • Re: Patch Autor: ~vcbvcb [77.253.84.*]
    sto lat robili grę i bug na bugu grunt ze debiut udany i kto maił zarobić to zarobił
    Żalisz się że straciłeś, chwalisz że zarobiłeś, masz pretensje do zespołu, czy o co ci chodzi? Czasami takie mądrości tutaj wypisujecie, ze w zadzie nie wiadomo co miał autor na myśl

• Re: Patch Autor: ~GreenGladiator [185.69.144.*]
    Dzisiaj rano w końcu z wielkim sukcesem wyladowalismy na 1020 czy 1030 miejscu nie pamiętam dokładnie a teraz jesteśmy na 934 po 12 czy 13 poprawkach bubla hehehe no ciekawe czy w weekend będzie zainteresowanie gierka aby dźwignęła się do 600 miejsca bo o 500 już chyba zapomnimy na długo,no chyba że zrobią z -30% obniżkę Ti jest szansa na sukces :)))))))
    Dziwny z Ciebie gość, niby spółka taka zła a relacjonujesz pozycje na steam od paru tygodni jak zawodowy komentator sportowy:)

Niech to łatają tak żeby do promocji świątecznej doprowadzili to do jakiego takiego stanu. Ta gra ma wyjść na konsole a tam nie ma konkurencji, wiec teraz liczy się przede wszystkim jakość podstawki i usunięcie błędów przed premierą tam.

Nikogo zapewne nie zadziwiasz niskim poziomem sprzedaży, dlatego kurs masz tam gdzie jest. No ale widocznie dla Ciebie powyżej 12 zł to za wysoko:)

A co nie mogę przeszkadza Ci to w sprzedawaniu akcji które kupiłeś po 11zl. Ty komentujesz ich ciężka prace a ja wyniki tej pracy :)))) jak widać od 3 tyg 67% I nie chce iść w górę......
    Pewnie, że chcę sprzedać akcje i na nich zarobić, ty jak rozumiem chcesz je kupić żeby dodać sobie do kolekcji?:)

Jakbyś chociaż czasami przejrzał moje posty to byś wiedział, że nie naganiam na wzrosty. Wprost przeciwnie bardzo krytycznie podchodzę do tego co robi zespół i na kilka rzeczy zwracałem uwagę, które mi się nie podobają.

O dziwo chyba ktoś z nich czyta to forum, bo jak wspomniałem o tym że na discordzie przestali odzywać się do ludzi zgłaszających błędy co robiło bardzo złe wrzenie i nie dają sygnału nad czym pracują, to doszło do pozytywnej zmiany w tym zakresie.

Wolę żeby pracowali dłużej nad łatką i w końcu wydali jakąś bez dodatkowych błędów a nie śpieszyli się tak jak w przypadku ostatniej.

Ja akurat jestem za tym, żeby doprowadzili grę do stanu, gdzie na tej małej ilości ocen osiągają średnią 85% i wtedy można wyruszyć na szerokie wody z nową promocja w postaci dużego DLC. Osobiście mam niemiłe wrażenie że prezes ciśnie zespół żeby wydali jak najwięcej jak najszybciej, a to jest prosta droga do pogrzebania gry bo wtedy już bardzo ciężko będzie odkręcać stare błędy jak pojawi się chmara nowych.

Te DLC to mam nadzieję, ze będą tak z miesiąc testowali na próbnych serwerach zanim wpuszczą je w świat, bo coś czuje że skoro musza pracować nad wszystkim na raz to znowu pojawi się sporo błędów.
    Do kolekcji to ty chcesz sobie dodać kolejne kółeczko,a ja chcę się pozbyć inwestycji w złodziejską spółkę raz na zawszę i taka jest kolosalna różnica między nami
  • Re: Patch Autor: ~COVID [37.30.116.*]
    Dodali jest na steam
    Nie mam gry, a na discordzie nic nie napisali. Chyba, ze mówisz o wersji testowej to wtedy ok, nowy patch już jest testowany od jakiegoś czasu.
  • Re: Patch Autor: ~Akcjonariusz [89.69.111.*]
    Patch wypuszczony tydzien temu troche poprawil oceny, ale gruntownej zmiany niestety nie przyniósł. Oby nastepny nad którym pracuja byl lepszy i bardziej znaczacy. Dzisiaj pewnie juz nic nie wrzuca, ale lepiej zaczekac na cos konkretnego niz otrzymac cos niedopracowanego.
    Dla kolegi co tak sledzi sprzedaz to mamy awans na 816 miejsce
    Sukces widzę wielk. Niedługo przy dobrych wiatrach dogonimy Tribe p. :)))))
    765 miejsce obecnie
  • Re: Patch Autor: ~Free [78.8.4.*]
    Już dajcie sobie spokój z tymi miejscami, na tamtych poziomach różnica między 1000 a 750 miejscu to jest może 100-200 sprzedanych kopii:)
[x]
ROAD 0,00% 5,96 2025-11-13 10:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.