Jeszcze nie teraz, porównaj sobie wskaźniki ,,ONE zdrowie” i EXC dla przykładu, ja jestem na EXC a później wchodzę w Sano bo jest potencjał, nowa kadra
Tu już enty raz wskażniki i formacje pokazują już , już wzrost ---konowały robią rejteradę i zjazd . Teraz ładny ORGR jest wyrysowany i można podbić w górę ale jak tu w górę jak wyniki beznadziejne .I formację wsadzimy dla psa w d....
w kwietniowym wywiadzie prezeska mowila ze w ciagu KILKUNASTU miesiecy nie beda wykazywac strat......kilkanascie miesiecy od kwietnia tego roku to chyba kazdy wie ile jest......jednoczesnie wspomniala ze prognozuje/zaklada, iz pod koniec tego roku powinni byc RENTOWNI.......dla nich licza sie wyniki , jezeli jakims cudem wyjda na 0 w tym roku to raport w kwietniu bedzie zaskoczeniem , my o tym bedziemy wiedzieli po zachowaniu kursu w styczniu ,lutym, marcu ,kwietniu.......raport bedzie dobry to nagle znajdzie sie publikacja strategii i pare dobrych info przy okazji dla podbicia kursu
Trzeba mieć nie po kolei we łbie żeby wierzyć w te wszystkie publikowane brednie od skotanowych złodziei. Tyle lat kłamstw i upokorzeń , zmienianie pajaców na stanowiskach w zarządzie a wy ciągle się łudzicie no ja pierd....