• 14 mln na sprzedazy, z tego 10 mln dla zarządu. Autor: ~Amen [31.0.52.*]
    Co to ma być?

14 715 tys zł zysku na sprzedazy, a większość zżerają koszty ogólnego zarządu. Ktoś to wytłumaczy? Odważy się? Skad na kosztach związanych głównie z zarządem, RN i administracja az 10 milionow złotych. To jest nienormalna sytuacja. Czerwona flaga z kilometra. Dojenie w pełni. Chore. Folwark prywatny.
  • Re: 14 mln na sprzedazy, z tego 10 mln dla zarządu. Autor: ~Hmm [5.173.222.*]
    Tak dbają o siebie a nie o akcjonariuszy dlatego nikt zbytnio tutaj nie chce inwestować tylko d...
  • Re: 14 mln na sprzedazy, z tego 10 mln dla zarządu. Autor: ~Haha [46.204.4.*]
    Leszcza, przegrywa jak ty nam tu nie potrzeba. Nie wy będziecie nakręcać tu obrót, haha
  • Re: 14 mln na sprzedazy, z tego 10 mln dla zarządu. Autor: ~Hmmm [5.173.222.*]
    Napewno nie ty z kontem parę groszy
  • A czym ty się martwisz? Autor: ~DonS [5.173.120.*]
    Udało się zarządowi takim głupkom jak oze czy vincent wcisnąć ten chłam za 6 zł więc muszą mieć jakąś nagrodę za to.
    Teraz głupole latają i naganiają jak w ukropie a zarząd się z nich śmieje zgarniając grube miliony.
    I to jest słuszne i sprawiedliwe. Zarząd baluje teraz za kasę nawozu giełdowego i dawców kapitału pokroju vincenta i oze.
  • Re: A czym ty się martwisz? Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Chłam to ci g. łąbie wcisnęli Kierule przez cyprofundy. Upadły startup z przychodem.. 300 zł/kwartał i 28 mln długów. Wracaj pod drzewo gdzie twoje miejsce.
    Oj nie msz ty szczęścia, nie masz...
  • Re: A czym ty się martwisz? Autor: ~DonS [5.173.120.*]
    O i przylazł największy przegryw na tym papierze. To właśnie vincent frajer nawóz giełdowy i dawca kapitału za ostatnie jego pieniądze zarząd pił szampana na Malediwach a w tym samym czasie przegryw marznął w swojej norze bo nie miał na gaz ha ha ha.
    Jakie drzewo? chodzi ci o onvention? a po co ja mam tam chodzić jak ty tam trollu siedzisz 24/7 i wyjesz bo tam też cię wydymali.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.178.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • a co tu nienormalnego? Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    nie wiem co jest w wikipedii ale wyguglaj sobie to się dowiesz co to są koszty OGÓLNE zarządu.
    Tak serio żartujac - wszystko co jest kosztem a nie da się przypisać do innych kategorii jest kosztem ogólnym zarządu ;-)
    dokąd nie edziemy wiedzieli jaka jest struktura dostaw i sprzedaży energii nieiwele bedziemy mogli powiedzieć.
    Choć jak masz akcje /nie mam/ , i sobie je zablokujesz /nie mam czego/, to możesz mażnąć pismo do Wrony - to Ci odpowie co tam jest dokładnie
    albo mailowo albo wproś się na obiad.
    Nie znam sytuacji gdy prezes odmówił obiadu akcjonariuszowi.

• ponizej masz to dosć fajnie wyjaśnione Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    https://www.incoach.pl/wiedza/koszty-ogolne-koszty-zarzadu-czy-moze-koszty-ogolnego-zarzadu-co-wlasciwie-nalezy-przez-te-pojecia-rozumiec

ja się zgadzam //poza 3 akapitami//.
    to co akurat tu jest trudne to spadek I marży z prawie 10%, na ok 2,5%.
    Niby wielkość //wzrost obrotów// i specyfika rynku energii to z oczywistych powodów obniża.....
    Ale zabawa w marżę 2,5% na tym rynku, to chodzenie po linie.
    2,5% oznacza, że JEDEN odbiorca klasy B kładzie ci biznes.
    Chyba, że masz dobrą obsługę prawną.....

ale po wczorajszej wpadce z prorokiem krajowym nieodwołalnym ;-) /w praktyce odwoływalnym prostą decyzją ministra z kontrasygnatą premiera/ mam jeszcze mniejsze zaufanie dla prawników
[x]
OZECAPITAL 1,70% 0,48 2025-10-31 16:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.