Ci co mnie znają wiedzą, że to dobry znak.
Większość inwestycji jest bardzo zyskownych.
Tutaj kurs musi być zdecydowanie wyżej a ja chcę brać udział w tym rajdzie.
Czy wyście powariowali?
Takiego gniota?
Zaraz wam tu parkiet i bin wszystko wytłumaczą, albo możecie sobie poczytać te stosy bajek.
Nie kupować i obchodzić z daleka
Bo to tylko spadać będzie.
I jeszcze Ce wam tu napiszę gwarom co to byście se nie kupywali tego tylko torpol
Tak mi jakoś się złożyło ...
Aha i torpol to wam CPK zbuduje jak znowu PiS dojdzie do władzy, jak już ta władza przez najbliższe 8 lat się nachapie. Tak nas wszyscy będą dymac co 4-8 lat, a my będziemy ich demokratycznie wybierać.
Niech żyje konstytucja, klasa polityczna i dobro narodu.
Będzie dobrze, bo Hołownia jest marszałkiem!
Marek widzę że bardzo lubisz klamać i "wiesz wszystko" co wszyscy inni robią czy kupują akcje czy nie i po ile gratuluję !! Oczywiście o siebie nie dbasz bo przecież nie masz i nigdy nie będziesz miał znienawidzonych przez siebie akcji Compremum od lat jesteś tu tylko po to by innych zniechęcić do zakupów.
Nie tylko zniechęcać, ale i ostrzegać, przez te lata dużo wiem o tej firmie. Ty dalej żyj nadzieją, 30.11. już blisko, wcześniej wyniki, takich wydażeń było tu już mnóstwo a co wyszło, każdy widzi.
Dziękujemy Ci że jesteś z nami tu od lat i za darmo doradzasz wszystkim by nie kupowali Compremum !! Jesteś bardzo "profesjonalnym" doradcą inwestycyjnym !!
Przez ostatni rok ludzie Cię "słuchali" i kupili tylko 6,4 mln akcji sam sobie sprawdź jaka to część akcji które są w obrocie na GPW i jak jesteś skuteczny.
Gdzie się podziali chętni do sprzedaży z przed kilku dni ? Czeka już na was prawie 28k akcji po lewej od 2,10 w górę nic wam już nie zostało na sprzedaż ?