Wysypałem znowu leszczowi sporo papieru jak przebilo 9 ,zarobione kilkanaście tysiakow ,teraz ładnie opada ,oby takich spolek więcej tu zawsze się zarabia co jakiś czas na drobnicy .
Teraz zawiedzeni że pompy nie było sypią bo leszcz juz nie leci gdzie pompa .
A o zarobku pod szacowane wyniki to nie wspomne to była łatwizna .
To rzadko ale prosto się zarabia na leszczach bo są chciwi,kupią trochę akcji jak rośnie i oczekują wzrostu kosmicznego a jak niema to sypią ze stratą .
To co 7gr czas najwyższy .Dużo takich spolek jest i zysk x kilka takich to niezła kasa .
Wiecej leszczy zapraszamy ns giełdę :)))))
Sam jesteś leszczem niestety i nie wiesz kto tu karty rozdaje. I przestań wypisywać swoje dyrdymały. Wielki milioner się znalazł haha vel inne niki, jeczysz ciągle tak samo mając smutne życie chcąc za każdym razem się dowartościować że zarobiłeś na waciki albo paczkę gum do żucia. Mama wie, że cpiesz?
Gowniak pewnie z ciebie, poważni ludzie tak się nie zachowują dlatego wpadasz w kategorię leszcz.
Widzę że boli leszczy ale gosciu dobrze napisał Jaki milioner leszczu to ile ty masz 5tys .Sam podobnie robię a dysponuje kapitalem na gieldzie ok 450tys ,dzielę na kilka spolek itd.
Tutaj kupowalem koło 8gr wysypałem około grosza wyżej w mniejszych pakietach ,miałem 400k akcji zysk 3.7k i zadowolony a ty tu bzdury pisales widziałem jak zbierałem .
Gdzie kurs na zielono ,takie wątki zakładałeś od golodupcow wyzywałeś .
No kto tu jest golodupcow dawco kapitalu.Ktos zarabia na twojej głupocie a tobie piana leci .
Czemu nie brales, akcji jak było 8gr i nizej ,długo tam kurs nurkowal,czemu sobie np 500 czy więcej nie kupiłeś ,sprzedał byś pod raport a teraz kwiczysz ,czemu bo hak cię tub uwiera .
Biedaczysko
Co ty myslisz ze każdy na gieldzie ma malo kasy,ludzie mają więcej ja to leszcz
Tylko czerwone warzywa jak ty zmiennonikowcu piszą takie rzeczy. 3,7 k zarobku i wielki sukces. Wiesz ktoś się chwali? Leszcze i nieudacznicy giełdowi haha ale sukces... Weź chłopie skończ już i przestań gadać takie głupoty. Idąc twoim tokiem rozumowania wypisując takie rzeczy leszcza więcej nie złapiesz i kółka nie zrobisz haha
Dnia 2023-11-16 o godz. 14:50 ~Plecak napisał(a): > Tylko czerwone warzywa jak ty zmiennonikowcu piszą takie rzeczy. 3,7 k zarobku i wielki sukces. Wiesz ktoś się chwali? Leszcze i nieudacznicy giełdowi haha ale sukces... Weź chłopie skończ już i przestań gadać takie głupoty. Idąc twoim tokiem rozumowania wypisując takie rzeczy leszcza więcej nie złapiesz i kółka nie zrobisz haha
A co ciebie tak rów uwiera że ktoś zarobił ??? Chyba po to jest się na giełdzie a nie po to żeby uśredniać a potem wyzywać ludzi jak ty. Pochwalę się : zarobiłem 2400 zł tutaj pod raport na innych podobnie lub mniej ,sumarycznie gra pod raporty dała mi ponad 10tyś zł,mam swój schemat opracowany inwestycji i tego się trzymam, przyznam że pod szacowane miałem znacznie więcej ale sprzedałem po 11,12,13gr,nie chciałem ryzykować a ty plecak tu siedzisz i uśredniasz, taki z ciebie leszcz. Wyzywasz ludzi . Dywersyfikacja portfela czy cięcie strat to podstawa to ciebie nie dotyczy bo ty uśredniasz jak na dawcę przystało :)
https://www.bankier.pl/forum/temat_gadacie-glupoty-wszyscy-dzis-konczymy-na-zielono,63491971.html Ty musiałeś łudzić się że bedzie zielono inni na twojej głupocie zarobili ,zresztą nie pierwszy raz tutaj