Przeanalizowałem ja pod kątem, przychodów, zysków, zadłużenia. Wszystko wygląda ok, a raport za 3 kw. chyba był ostatnim niebezpieczeństwem, który mógłby spuścić kurs niżej.
Raport się pokazał , więc jak dla mnie dobry moment na rozpoczęcie inwestycji.
Jeżeli zleci niżej, będę jeszcze dobierał.
Nikt na tym wątku nie pisał o 5 czy 10. To ty męczysz buły , że sprzedasz po 3.50, a teraz już 3.90, mimo tego, że pisałeś że kupisz dopiero po 2.
Nie powiem ci po ile sprzedam, ale powiem Ci do kiedy przynajmniej będę trzymał. Do wyników sprzedażowych za grudzień, wtedy zdecyduję co dalej.
na tym wątku nie było nic o 10 , ale było pełno innych naganiaczy po 7 ; 10 a nawet 15 ! a szkoda nowych ludzi żeby tu siedzieli latami z zamrożona kasą bo tu jest przedział 3-4 na wieki wieków amen
A to zależy głównie od dwóch kwestii:
- jak rozwinie się sprzedaż asortymentu damskiego
- jak będzie przebiegać ekspansja na Europę
Pierwsze informacje na ten temat będą w wynikach za grudzień i całościowo za IV kwartał.
No i kolejna mocna sesja :)
Wyniki za listopad całkiem w porządku. Za grudzień przychody pewnie w granicach 193-200 mln, co da przychody roczne około 1.3 mld. A więc jest szansa, że uda się poprawić rok '22 pomimo kiepskiego 2 i 3 kwartału.
Wiadomo było że miało wrócić na 3.7 ale co dalej ... ja siedzę na ccc od 38 i jestem bardzo zadowolony duzo lepiej niz tu ....w vrgje nie wierzę, od lat tyle samo i nic się nie zmienia!
Przed chwilą płakałeś, że do 3.7 nawet nie dojdzie, teraz płaczesz że wiadomo było że do 3.7 dojdzie.
Potrafisz coś więcej niż ciągły płacz i naganianie na CCC?
Cierpliwości poczekajmy na wyniki za IV kwartał.