• Pięknie jest ... Autor: ~Millutki [37.47.220.*]
    Niedawno pisałem żeby trzymać się burty bo będzie bujało. .
    No i co ? Sztorm na całego .
    Im większe fale tym bardziej jestem przekonany o tym że ATH w 2024 to pewnik ..
    Kto wypadnie to gapa ...
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~Sz [188.33.225.*]
    Może tak sie zdarzyć. Tylko szkoda, że zmierza kurs w kierunku 2 pln
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~Millutki [37.47.220.*]
    Będą mieli pełny worek to pojedzie na 8 zeta ..
    Najsłabsi muszą odpaść ..
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~wujekdzo [193.42.98.*]
    to jest spadek na malutkim wolumenie
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~Millutki [37.47.215.*]
    Z worka do worka...
    Z worka do worka ...
    Bonanza..
    ..taka piosenka taka była ...
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~src [46.134.125.*]
    I nowe nicki na forum kwestionujące rozwój spółki :)
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~Millutki [37.47.215.*]
    My tutaj kart nie rozdajemy ...
    Było 1.50 ....poczuli że się ludzie obkupują to przenieśli zabawę na 2.50..
    Jak na tym poziomie zrobi się za ciasno to animator pojedzie wyżej ...
    Kwestionować rozwój sobie mogą tylko dane finansowe są ogólnodostępne ...
    Będą mieli akcji tyle co chcą to włączą skup , jakieś dwa espi no i zatrzymamy się na 8 zeta .
    Lubię new connect bo tu nic nie jest oczywiste ..
    Śmiecia mogą napompować do 100 mln kapitalizacji a perełkę mogą gnoić na 25 mln ...
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~Pawcik [89.64.39.*]
    Rozmowa naganiacza z naganiaczem XD
    Uważajcie na te nicki: AT, Sz, Markos, Millutki, src,
    Ta "perełka" o której mówią, nie potrafi zarabiać. Po kolejnym marnym raporcie kurs będzie powoli zmierzać poniżej 2zł.
    Obroty jak zwykle będą marne bo nikt nie chce handlować taką "perełką" która nie przynosi zysków. Tylko te miernoty będą tu codziennie spamować i zakrzywiać rzeczywistość.
    Kolejne miesiące marazmu dla ubranych. Nie dajcie się więcej nabierać na te ich kłamstwa !
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~Millutki [37.47.220.*]
    Pawcik ..już tu jeden kolega cię podsumował ..
    Masz akcje Qubica (ponoć) i walisz cały czas na spółkę ..
    Niby Qubic taki zły ale cały czas tu siedzisz i kwiczysz .. Po co ?
    Masz średnią powyżej 4 .. tzn .. Qubic po 5 zeta był ok dla ciebie a jak zjechał do 1.40 to nie kupowałeś bo był za drogi ..
    Wybacz ..ale po prostu nie rozumiem ..
    Ty taki Silver jesteś ..tylko on wiedział co to jest cash flow ..
  • Re: Pięknie jest ... Autor: erydan [91.216.213.*]
    Ale obecna niska kapitalizacja to już lekka przesada.
  • Re: Pięknie jest ... Autor: erydan [91.216.213.*]
    Obecnie NC jest na minimum i dlatego jest taka bryndza wszędzie. To nie będzie trwało wiecznie.
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~zoozosia [5.173.31.*]
    Mistrzunio Pawcik pisał (kilka dni temu)„ Mam średnią na poziomie 4,12 i aktualnie jest to nie do odrobienia. Siedzę na spółce 2 lata” od dwóch la spółka nie przekroczyła 3 zyków to ciekawe jak zrobił średnią 4,12 ???? hihihi normalnie geniusz. Potem pisał „ Za pierwszym razem kupiłem w okolicy 3zl, sprzedałem po 5,5...szczyt był w okolicy 10zl. Gdy spadło kupiłem kolejny raz po 5 zł +... i uśredniałem do dziś. Kurs od tamtej pory miał jeszcze raz maksa w okolicy 6zł a później już nieustannie w dół.”
    I to wszystko w ostatnich dówch latach ????

Potem pisał: „kupowałem w erze boomu na gaming” no to jest nieźle opóźniony (pewnie umysłowo) dwa lata temu to było rok po bumie ......

Normalnie bajarz fantasta (pewnie „poleruje” przy klawiaturze pisząc te bzdury...)
  • Re: Pięknie jest ... Autor: ~Pawcik [89.64.39.*]
    Kupowałem w covidowych zawirowaniach o czym pisałem. Jakie znaczenie ma czy to było 2 czy 3 lata ? Działam na giełdzie od kilkunastu lat i mi się to wszystko rozmywa.

Znaczenie ma to, że od tamtej pory spółka nadal nie zarabia.
    Zakrzywiajcie dalej rzeczywistość. Kurs i obroty pokazują prawdę.

Klepcie się po pleckach dalej, wasza sprawa. Ale przestańcie naciągać ludzi. I Przestańcie kłamać o marnej wycenie, bo na tym rynku są dziesiątki spółek które mają realniejszą wycene (np w okolicy 30-40 baniek) a mają 2-3 mln zysku rocznie !!!!
    Jeżeli Qubick nie zacznie przynosić zysku a nie tylko przejadanego przechodu to ta spółka będzie nadal mierna.

https://www.biznesradar.pl/notowania/QUBICGMS#1d_lin_lin
    Na biznesradarze w końcu pojawiła się C/Z co oznacza, że spółka przestała przynosić straty i co ... C/z wynosi 74 !!!!!!!!!! WOW normalnie CDR nie był taką bańką. Ludzie zejdźcie na ziemie bo to jest żałosne.

• Re: Pięknie jest ... Autor: ~zoozosia [212.14.47.*]
    Ogólnie rzadko udzielam się na forum ale jak najbardziej czytam i jak ktoś już wypisuje kompletne bzdury na spółce którą mam i ją przeanalizowałam to się włączam.... Są czasami ewidentni naganiacze lub komicy robiący sobie jaja (przynajmniej tak to wygląda, bo czasami np taki adamczek z artgames chyba wierzył w to co pisał :)) Ale są też takie posty jak twoje które są bez sensu, a wciskanie ze piszesz w celu ostrzegania przed innymi użytkownikami forum to już żałosne. Powiedz mi kto podejmuje ostateczne decyzje inwestycyjne na podstawie forum ???? . Ja czytam fora bo czasami coś fajnego (informację ) ktoś wyłapie którą przegapiłem i ją wrzuci i tyle ale żeby kupować akcję bo jeden z drugim pisze że super okazja i trza dobierać ..... litości !!!!
    Piszesz że jesteś kilkanaście lat na giełdzie ??? i kupiłeś qubika jako spadający nóż po rajdzie covidowym coś nie wieże .....
[x]
QUBICGMS -25,53% 0,70 2025-12-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.