• czy livermoregpw Autor: ~bolec [87.206.203.*]
    ta qrewka już wstała ? na ile was ten szmaciarz nagonił ?
  • Re: czy livermoregpw Autor: ~jak [188.33.240.*]
    Mam po 27zł
  • Re: czy livermoregpw Autor: ~Free [78.10.73.*]
    Nie jesteście na bieżąco. Liver zgodnie ze swoim standardowym zachowaniem zachwalał spółkę pod niebiosa, pisząc o perspektywach, a potem walnął PKC w dołku:)

Teraz męczy ludzi na producencie Niezwyciężonego:)
  • Re: czy livermoregpw Autor: ~jb [46.204.96.*]
    Tam też już przestał naganiac. Chyba uciekł po cichu z podkulonymi ogonem..co zakup to wtopa, raczej długo na GPW nie zabawi
  • Re: czy livermoregpw Autor: ~Roy [5.184.111.*]
    Panowie spokojnie ATR źle nie wyglada myśle że max koniec listopada będzie zwrot . Do tego DLC i przeceny wiec grudzień już kasa 50% dla Roada a patrząc na wyniki to kasa na koncie jest . Mamy straszne g … w branży i trzeba przeczekać
  • Re: czy livermoregpw Autor: ~Free [78.8.79.*]
    Ja jestem bardzo spokojny, mnie bawi to że ludzie myślą że kupią i zrobią szybkie kółko w dwa trzy dni:)

Osobiście obstawiam, że teraz ciężko będzie przebić nawet 15 zł bo widać że sporo osób nabrało w granicach 11-12 zł, a 30% zysku to nie taki zły zarobek.
  • Re: czy livermoregpw Autor: ~GrubyMati [185.60.245.*]
    Jaki zwrot kosztów? Sprzedaż siadła a mają 5 milionów do spłacenia samego greenmana
  • Re: czy livermoregpw Autor: ~Akcjonariusz [89.69.111.*]
    Sprzedaz wcale nie jest zla po blisko miesiacu od premiery. Caly czas sie utrzymuje w top 1000, a raczej skacze pomiedzy 700-900. Na chwile obecna powinno byc sprzedanych minimum 43k gier + pewnie okolo 20k dlc. Trzeba cierpliwosci i powinno byc odbicie jezeli nic niespodziewanego sie nie wydarzy.
[x]
ROAD -0,20% 4,92 2025-12-05 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.