Jak ktoś wie jak grać na automatach to nie zadaje głupich pytań tylko kosi kasę 20 razy po 8% dziennie bez znaczenia jaka jest cena papieru, oczywiście im wyższa tym lepiej bo 8% od 100 jest lepsze niż od 10 ale można wykręcić na tych samych nie kaszach 160% dziennie. Intraday magic
Tere fere. Każdy magik w gębie, chwali się, że raz na 10 transakcji zarobi, a o 9 stratnych przemilczy. Dzisiaj nie było okazji do kółka, gnojenie od początku do teraz.
Dnia 2023-11-16 o godz. 16:30 ~Mkb napisał(a): > Komu zależy na uwaleniu kursu
mnie się wydaje że kto kupuje powyżej 10 zł nigdy kasy nie odzyska, gruby wychodzi bo zna wartość spółki, tu bedzie do wiosny 5 a i może 4x. Spółka gnój i nie dać się tu wciągnąć -obserwować nie ryzykować kto kupi na dołku coś pewnie zarobi;
w okolicy 7x trzeba odkupić wcześniej sprzedany towar bo powinno być odbicie korygujące spadki, wtedy bedzie można coś zarobić bo później kierunek 5,..
Jutro w górę widać że się zmienił trend na zamknięciu dokupiłem więc jutro wywalam po 12-14 zł a jak pojedzie wyżej to znowu dokupię trochę taki mam plan za dużo chętnych tu jest na zakupy żeby zwykłe naganianie na spadki dało efekt. Ktoś skupuje i zwala kurs a potem skupuje znowu taniej.
Dnia 2023-11-16 o godz. 20:27 ~Leszcze napisał(a): > Jutro w górę widać że się zmienił trend na zamknięciu dokupiłem więc jutro wywalam po 12-14 zł a jak pojedzie wyżej to znowu dokupię trochę taki mam plan za dużo chętnych tu jest na zakupy żeby zwykłe naganianie na spadki dało efekt. Ktoś skupuje i zwala kurs a potem skupuje znowu taniej.
ja dziś na podbitce uciekłem, czy Wam też udało się opuścić pokład
Skupuje wolno i potem szybko zwala kurs żeby skupić więcej lub taniej. Kupuje po woli 10000 akcji po 12 a potem wywala je po 10 w jednym ruchu. I odkupuje 10000 akcji po 11 zł itd ma coraz więcej akcji za te samą kasę. A spółka dobra fundamentalnie sama się broni więc goście skupują ile wlezie.
Dnia 2023-11-17 o godz. 12:18 ~TK napisał(a): > Dzięki, że tak się troszczysz o naszą kasę. Zajmij się może lepiej jakąś inną spółką, skoro już uciekłeś na "podbitce", szkoda twojego czasu tutaj :>
ja liczę że straty odrobię tutaj, sprzedane akcje chciałbym odkupić dużo taniej najlepiej po 5 lub 7xx, w poniedziałek już będzie zamknięcie na 9x