• Czemu już nie spada? Autor: ~Ola [185.242.6.*]
    Miało być taniej teraz sprzedajcie trochę akcji taniej bo nie zdążyłam kupić nic a już urosło.
  • Re: Czemu już nie spada? Autor: ~Kazik [191.101.237.*]
    Napisz coś negatywnego, może że to warte 1 zł albo jakieś inne rzeczy to może jakiś wystraszony sprzeda jeszcze taniej.
  • Re: Czemu już nie spada? Autor: ~beWu [31.6.159.*]
    spokojnie, spada i spadać będzie dalej, kierunek 7,5 zł
  • carlson Autor: ~krola [87.183.120.*]
    ustawilem sie na 5zl ale to moze lepiej na 2,5 jak myslicie
  • Re: carlson Autor: ~Karmienieowiec [92.98.96.*]
    Ja zbieram po 10 zł teraz wszystko co podają
  • Re: carlson Autor: ~ludwik [5.172.235.*]
    czekam na 4 zł
  • Re: carlson Autor: ~Magic [92.98.96.*]
    Jak ktoś wie jak grać na automatach to nie zadaje głupich pytań tylko kosi kasę 20 razy po 8% dziennie bez znaczenia jaka jest cena papieru, oczywiście im wyższa tym lepiej bo 8% od 100 jest lepsze niż od 10 ale można wykręcić na tych samych nie kaszach 160% dziennie. Intraday magic
  • Re: carlson Autor: ~TK [83.30.0.*]
    Tere fere. Każdy magik w gębie, chwali się, że raz na 10 transakcji zarobi, a o 9 stratnych przemilczy. Dzisiaj nie było okazji do kółka, gnojenie od początku do teraz.
  • Re: carlson Autor: ~Mkb [37.225.71.*]
    Kto tak strasznie zaniża kurs i w jakim celu
  • Re: carlson Autor: ~ludwik [5.172.235.*]
    nie zdziwi mnie zamek na zielono.
  • Re: carlson Autor: ~Mkb [37.225.71.*]
    Komu zależy na uwaleniu kursu
  • Re: carlson Autor: ~tkn [31.6.159.*]
    Dnia 2023-11-16 o godz. 16:30 ~Mkb napisał(a):
    > Komu zależy na uwaleniu kursu

mnie się wydaje że kto kupuje powyżej 10 zł nigdy kasy nie odzyska, gruby wychodzi bo zna wartość spółki, tu bedzie do wiosny 5 a i może 4x. Spółka gnój i nie dać się tu wciągnąć -obserwować nie ryzykować kto kupi na dołku coś pewnie zarobi;
  • Re: carlson Autor: ~Ma [199.87.208.*]
    Ktoś skupuje nikt nie wychodzi chyba
    w okolicy 7x trzeba odkupić wcześniej sprzedany towar bo powinno być odbicie korygujące spadki, wtedy bedzie można coś zarobić bo później kierunek 5,..
  • Re: carlson Autor: ~Leszcze [191.101.237.*]
    Jutro w górę widać że się zmienił trend na zamknięciu dokupiłem więc jutro wywalam po 12-14 zł a jak pojedzie wyżej to znowu dokupię trochę taki mam plan za dużo chętnych tu jest na zakupy żeby zwykłe naganianie na spadki dało efekt. Ktoś skupuje i zwala kurs a potem skupuje znowu taniej.
    Dnia 2023-11-16 o godz. 20:27 ~Leszcze napisał(a):
    > Jutro w górę widać że się zmienił trend na zamknięciu dokupiłem więc jutro wywalam po 12-14 zł a jak pojedzie wyżej to znowu dokupię trochę taki mam plan za dużo chętnych tu jest na zakupy żeby zwykłe naganianie na spadki dało efekt. Ktoś skupuje i zwala kurs a potem skupuje znowu taniej.

ja dziś na podbitce uciekłem, czy Wam też udało się opuścić pokład
  • Re: carlson Autor: ~Pump [191.101.237.*]
    Jak spółdzielnia skupi tanio cały freefloat to wyciągną kurs na 1000 zł zanim się zorientujecie.
  • Re: carlson Autor: ~Skup [191.101.237.*]
    Skupuje wolno i potem szybko zwala kurs żeby skupić więcej lub taniej. Kupuje po woli 10000 akcji po 12 a potem wywala je po 10 w jednym ruchu. I odkupuje 10000 akcji po 11 zł itd ma coraz więcej akcji za te samą kasę. A spółka dobra fundamentalnie sama się broni więc goście skupują ile wlezie.
    tutaj nie skup a dystrybucja, trzeba uciekać póki jeszcze coś z kapitału zostało, ale los Ci co brali po 15 i wyżej mają już duże straty
  • Re: carlson Autor: ~TK [83.30.0.*]
    Dzięki, że tak się troszczysz o naszą kasę. Zajmij się może lepiej jakąś inną spółką, skoro już uciekłeś na "podbitce", szkoda twojego czasu tutaj :>
  • Re: carlson Autor: ~Pop [199.87.208.*]
    Dokładnie uciekł na podbitce a może jednak dokupił na zjeździe? Ktoś skupuje każdą ilość może to ci co tak marudzą żeby uciekać…
    Dnia 2023-11-17 o godz. 12:18 ~TK napisał(a):
    > Dzięki, że tak się troszczysz o naszą kasę. Zajmij się może lepiej jakąś inną spółką, skoro już uciekłeś na "podbitce", szkoda twojego czasu tutaj :>

ja liczę że straty odrobię tutaj, sprzedane akcje chciałbym odkupić dużo taniej najlepiej po 5 lub 7xx, w poniedziałek już będzie zamknięcie na 9x
[x]
CARLSON -0,40% 2,48 2026-02-20 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.