• EFR uśpiony wulkan Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    C/Z 0,9 i ...
    C/WK 0,33...
    nie ma tak taniej spółki na giełdzie... kóra wchodzi w koniunkturę...
    dla tej spółki kryzys to tłuse lata: faktoring i handel wierzytelnościami:).
    Czekamy na iskierkę zapalną....
    pozdr bankier72
    Ps. tradycyjnie ... cierpliwi bedą nagrodzeni
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~inwestor [83.21.228.*]
    spokojnie oni wolą przepłacac jak info się pojawi, już ja ich napikuje tym eurofaktorkiem po 8zł, będa łykać do dzioba.............

• Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~inwestor [79.186.222.*]
    bankier czy możliwe że w przeciągu 3miesięcy kurs będzie 12zł na eurofaktorze?
  • do bankiera Autor: ~ja [90.156.42.*]
    mam pytanie czy już się zapakowałeś czy jeszcze czekasz?
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~remix [89.74.52.*]
    Panowie i panie!!!
    Ładowac sie jutro w EFR bo odpał idzie.
    Zebyście nie zostali na peronie.Mowia na miescie ze Eurofaktor to bedzie druga Izolacja!!!!
    Wskazniki super.Bierzcie jutro z rana bo towaru mało!
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~invest [88.156.156.*]
    uuu...a dziś obrót to nawet przekroczył 2,7 tys. !
    ...proponuję idm - tzw. gwiazdę parkietu. przynajmniej zyski generuje a i wskaźniki lepsze.

........i odjeżdża!
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~inwestor [83.21.228.*]
    eurofaktor kupiony i powiem że minimum zarobie na nim 50% w 3miesiace, a wy bawcie sie na wigach20

wczoraj zakończyłem tani skup przecież do 4zł to jak za darmo...
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~xxx [83.6.205.*]
    zostało Ci 87 dni...
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: kid-trejder [77.112.24.*]
    KURDE , A JA MYŚLAŁEM ŻE TO KROSNO JEST UŚPIONYM WULKANEM,HMM..
    POZDRAWIAM BANKIERA
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~jariwo [89.76.135.*]
    te bankier poczytaj trochę o tym śmieciu- to obecnie bardziej pośrednik finansowy niż firma faktorigowa
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~nn [79.163.120.*]
    A co to ma do rzeczy?przecież Atlantis jest droższy i czym się zajmuje , jakie ma aktywa?
    Poczytaj sobie jariwo i nie smuć.
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~xxx [83.6.201.*]
    ja bym raczej powiedział - firma windykatorska.
    tyle że specyficzna - odzyskują wyłącznie własne wierzytelności... ;)
    ale bardziej serio - jak odzyskają choć część ze starych długów - poszybuje wysoko.
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~luki [79.186.157.*]
    bankier a jak tam twoje 2,80 na immo hehe
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    luki jestes załosnym cienkim leszczem, szkoda mi czasu na takiego człeka... IEA spadnie rychło do swojej ceny ...
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EUROFAKTR-Uznanie-za-skuteczne-przejecie-akcji-Conbelts-Bytom-S-A-1909536.html
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~xxx [*]
    znacznie lepsze i ciekawsze będzie info o zakończeniu sporu co do przejęcia Huty Buczek - (a już o nim wróbelki ćwierkają...)
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~xxx2 [193.221.58.*]
    A co konkretnie wrobelki cwierkaja???
    że za chwilę będzie wyrok w postępowaniu apelacyjnym (już w styczniu SĄD NAJWYŻSZY odpowiedział na zapytanie sądu ii instancji) - który potwierdzi wyłączenie z masy upadłościowej TB i przejęcie przez EFR 49% udziłów Huty Buczek. Są one DUŻO więcej warte niż zaksięgował je EFR i w związku z tym...
    wczorajsze info - samo w sobie może nie jest za dobre - ale powoduje, że pi.... lony syndyk TB nie będzie już miał powodów do blokowania kasy (złożenia do depozytu) jaką ma oddać eurofaktorowi (18 baniek) - ze względu na "istnienie sporu pomiędzy Silesia a EFR co do osoby wierzyciela" :)
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~radek79 [89.77.158.*]
    to prawda.
  • do luki Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    masz leszczu swoją korektę na 2,70 i to w ciagu 48 godzin
    zapchlony zdechlak, więcej nie komentuj moich watków, tylko idx synku do szkoły poucz się
  • Re: do luki Autor: zetzet.pl [89.107.154.*]
    MIAŁEM KIEDYŚ EFR!!!!
    ale to co zobaczyłem u kolegi technicznego to .............. ściana płaczu się zapowiada na naszym efrku ..................

chyba, że ta technika AT jest do kitu i tylko fundamenty się liczą ???
  • Re: do luki Autor: ~xxx [*]
    a gdzie ten kolega techniczny niby zobaczył wsparcie czy też opór? Czy też "ścianę"?
    sorry, ale w przypadku takich spółek jak EFR AT to kpina...
  • Re: do luki Autor: ~AT [*]
    analizerze zetzet -
    technicznie eurofaktor jest w średnioterminowych trendzie horyzontalnym
    najbliższe wsparcie jest na 3,6
    znacznie mocniejsze jest na długoterminowym dołku 3,3
    jeśli chodzi o wskaźniki: MACD właśnie zawrócił na północ, RSI wskazuje na ruch w górę

ZMIEŃ program AT, naucz się go obsługiwać lub po prostu przestań ściemniać i przyznaj się że chciałbyś się przerzucić na EFR (na przykład z CF;)

poza tym - na takiej spółce jak eurofaktor AT średnio się sprawdza - zbyt mała płynność...
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~fr [83.17.63.*]
    było info
    jaki komentarz?
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~AT [*]
    info - kompletnie bez znaczenia
  • Re: EFR uśpiony wulkan Autor: ~AT [*]
    oczywiście TO info jest bez znaczenia:
    Zarząd Eurofaktor S.A., w nawiązaniu do raportów bieżących nr 70/2008 oraz 72/2008 informuje, że w dniu 17.02.2009 r. do Spółki wpłynęło postanowienie Sądu Rejonowego Katowice – Wschód w Katowicach, Wydział X Gospodarczy z dnia 09.02.2009 r. , na mocy którego Sąd oddalił wniesione przez Spółkę zażalenie na postanowienie Sądu umarzające postępowanie wywołane wniesieniem przez Eurofaktor S.A. zarzutów do planu podziału sum uzyskanych ze zbycia rzeczy i praw obciążonych rzeczowo dotyczących bezpodstawnego złożenia do depozytu kwoty 10.000.000,00 zł, z tytułu sprzedaży nieruchomości oraz kwot 6.593.393,26 zł i 3.783.425,57 zł z tytułu sprzedaży ruchomości i udziałów oraz wadliwego określenia warunków wydania wyżej wymienionych depozytów.
[x]
GREMINWES 4,08% 2,04 2016-05-05 17:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.