• Aktualna sytuacja Autor: ~Inwestor [172.226.62.*]
    1. Spółce grozi zawieszenie notowań z powodu publikacji błędnego raportu za Q3. który faktycznie okazał się raportem za Q2 z podmienionym początkiem. Jeśli prezes szybko nie ogranie to czeka nas kilka miesięcy braku handlu. Zarówno kara zawieszenia jak i kara finansowa będzie mocno odczuwalna szczególnie finansowa.

2. Kontynuacja spadków które rozpoczęły się od momentu sypania przez byłego prezesa na początku października z poziomów około 6 złotych. Osobiście nie wierzę w żadne wirówki itp o których mówi się tutaj na forum. W mojej ocenie są dwa rozwiązania:

a) wychodzi PLW który mam ponad 30 procent akcji. Jeśli tak to sypanie jeszcze sporo potrwa. Oczywiście będzie to zła informacja dla spółki z powodu oczywiście spadku wyceny jak i braku wsparcia przez większą spółkę.

b) słupy, które zebrały akcje Cieślaka ubijają kurs maksymalnie aby wystraszyć mniejszościowy akcjonariat i zebrać na niższych poziomach zwiększając tym samym swoje udziały.

Która z tych opcji jest bardziej prawdopodobna tego nie wiem napewno takich spadków nie spowodował mniejszościowy akcjonariat
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.