• PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    Zwracam uwagę państwa na ten papier. Miał dywergencje na oscylatorach i niewiele mu brakuje do sygnału K dla trendu krótkoterminowego.
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~bbb [195.222.68.*]
    Ok Macieju ,zgadza sie!Ale jedno ale!Komu ja to sprzedam przy takim wolumenie?????
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    to zalezy ile kupiszm, a poza tym na dnie obroty sa malutkie ale w miarę rozwoju trendu (oby wystartował) obroty tez będą rosły. Gorzej jeżeli trend się nie urodzi. Dlatego trzeba działac ostrożnie.
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    krótkoterminowy sygnał K pojawił się wczoraj, ale dzisiejsze wybicie w dół stawia pod znakiem zapytania prawdziwość tego sygnału. Chyba nie warto.
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~fx12 [80.54.196.*]
    macieju po co ty to wszystko piszesz?? dla kogo?? mało kto tutaj to rozumie
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~Hannibal [83.28.115.*]
    uwazam ,ze robi bardzo dobra robote zwracajac nam uwage na ciekawe spolki, widac ze ma sporo czasu i analizuje sporo spolek wylapujac ciekawe momenty na zainwestowanie, a czy ktos z tego korzysta czy nie to jego sprawa.
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~666 [83.5.223.*]
    Zwracam uwagę,ale nie polecam.Tak se piszę,bo muszę grafomanić.Jak wzrośnie to Was poinformuję,ale jak awykle po fakcie....ble,ble,ble.
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    Dnia 2009-02-11 o godz. 19:32 ~666 napisał(a):
    > Zwracam uwagę,ale nie polecam.Tak se piszę,bo muszę
    > grafomanić.Jak wzrośnie to Was poinformuję,ale jak awykle
    > po fakcie....ble,ble,ble.

Za to Ty potrafisz konkretnie pisać:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-lotos-ekstremalne-wyprzedanie-na-oscylatorach,6671085.html

• Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~leo [83.30.196.*]
    Maciej ma racje, kto mondry ten obserwuje, kto sprytny to i zarobi, papier wyglada na wyprzedany.
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~ham [95.41.130.*]
    Nie dac sie nabrac na to PSIE ZARCIE maiom zwroty towaru jest to firma bankrut jestem dos dobrze poinformowany na temat spolki
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~Madox [83.15.145.*]
    Ile maja tych zwrotow, albo jaki procent sprzedazy?
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~bbb [194.158.219.*]
    Spolka ma b.mala plynnosc i trudno bedzie pozbywac sie akcji,wezcie to pod uwage!Nie wspominam o kondycji finansowej-b.trudna!
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~ham [95.41.130.*]
    Troche wstecz wlasciciele odali pakietu przy spadku
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~janusz [213.17.128.*]
    macieju ktos wylazi z pamaplu sprawdzilem ponad 74 na S po 1.85, moze zarobimy na czyms razem??? maciekcs@poczta.fm napisz pilsalem juz kiedys stawiam dobra wodeczke , czekam,
  • Macieju Autor: kmo [77.114.175.*]
    Możesz mi polecić jakiś godny uwagi program do analizy technicznej?
    Nie musi być mocno zaawansowany, poziomy oporów i wsparćia linie trendów,podstawowe oscylatory
  • Re: Macieju Autor: ~hoopek [83.8.239.*]
    wITAM, JESTEM NOWY NA TYM FORUM,GENERALNIE ZACZĄŁEM BAWIĆ SIE GIEŁDĄ OD JAKIEGOS CZASU I NIEZLE UTOPIŁEM.PRÓBUJĘ GRAĆ NA KRÓTKO ALE NIE ZAWSZE WYCHODZI...CZY MOŻNA UZYSKAC OD WAS JAKIŚ PORAD?OCZYWIŚCIE JAKAŚ FLASZECZKA ZA DOBRE PORADY. MIREKTWOREK@WP.PL Z GÓRY DZIEKI, ALE NAPRAWDĘ NA POWAŻNIE BO JAK TAK OBSERWUJĘ TO FORUM TO NIERAZ BRAK SŁÓW....
  • Re: Macieju Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    nie wiem co jest obecnie na rynku z programow do AT.
    Ja mam Omegę S.C. kupioną w 1992 roku i nie zmieniam bo po co.
    Z tego co wiem, Omega już jest w Polsce niedostępna, na szczęście DM BOŚ nadal publikuje dane do tego programu.
  • Re: Macieju Autor: ~Henio [77.114.126.*]
    no maciuś, chyba porażka z tym pamapolem
    ile wtopiłeś ?

za mało drożdżóweczek...
  • Re: PAMAPOL ROSNĄ OBROTY Autor: ~WoW [85.134.192.*]
    Pozdrowienia dla Macieja_z_Krakowa robisz dobra robote ! Nie raz dzieki twoim opinia zakupilem pakiecik i niezle na tym wyszedlem. Nie zwracaj uwagi na tych co najwiecej szczekaja oni akurat sa najmniej grozni jak z kundlami. Flustraci, loser'zy, ktorym z hossy nic nie zostalo i nie majac nic do roboty po pracy w markecie jak wyladowywanie zlosci na forach.
[x]
FOODHUB 0,00% 2,30 2026-05-15 11:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.