to zalezy ile kupiszm, a poza tym na dnie obroty sa malutkie ale w miarę rozwoju trendu (oby wystartował) obroty tez będą rosły. Gorzej jeżeli trend się nie urodzi. Dlatego trzeba działac ostrożnie.
uwazam ,ze robi bardzo dobra robote zwracajac nam uwage na ciekawe spolki, widac ze ma sporo czasu i analizuje sporo spolek wylapujac ciekawe momenty na zainwestowanie, a czy ktos z tego korzysta czy nie to jego sprawa.
Dnia 2009-02-11 o godz. 19:32 ~666 napisał(a):
> Zwracam uwagę,ale nie polecam.Tak se piszę,bo muszę
> grafomanić.Jak wzrośnie to Was poinformuję,ale jak awykle
> po fakcie....ble,ble,ble.
macieju ktos wylazi z pamaplu sprawdzilem ponad 74 na S po 1.85, moze zarobimy na czyms razem??? maciekcs@poczta.fm napisz pilsalem juz kiedys stawiam dobra wodeczke , czekam,
Możesz mi polecić jakiś godny uwagi program do analizy technicznej?
Nie musi być mocno zaawansowany, poziomy oporów i wsparćia linie trendów,podstawowe oscylatory
wITAM, JESTEM NOWY NA TYM FORUM,GENERALNIE ZACZĄŁEM BAWIĆ SIE GIEŁDĄ OD JAKIEGOS CZASU I NIEZLE UTOPIŁEM.PRÓBUJĘ GRAĆ NA KRÓTKO ALE NIE ZAWSZE WYCHODZI...CZY MOŻNA UZYSKAC OD WAS JAKIŚ PORAD?OCZYWIŚCIE JAKAŚ FLASZECZKA ZA DOBRE PORADY. MIREKTWOREK@WP.PL Z GÓRY DZIEKI, ALE NAPRAWDĘ NA POWAŻNIE BO JAK TAK OBSERWUJĘ TO FORUM TO NIERAZ BRAK SŁÓW....
nie wiem co jest obecnie na rynku z programow do AT.
Ja mam Omegę S.C. kupioną w 1992 roku i nie zmieniam bo po co.
Z tego co wiem, Omega już jest w Polsce niedostępna, na szczęście DM BOŚ nadal publikuje dane do tego programu.
Pozdrowienia dla Macieja_z_Krakowa robisz dobra robote ! Nie raz dzieki twoim opinia zakupilem pakiecik i niezle na tym wyszedlem. Nie zwracaj uwagi na tych co najwiecej szczekaja oni akurat sa najmniej grozni jak z kundlami. Flustraci, loser'zy, ktorym z hossy nic nie zostalo i nie majac nic do roboty po pracy w markecie jak wyladowywanie zlosci na forach.