Maliniak źle określił zysk za trzeci kwartał . Ale trafnie określił kierunek trendu spadkowego na hubciu . Kierunek jest jeden odchłan grobowiec i czeluście piekielne ....raport tutaj nie ma znaczenia .18 groszy murowane hłe hłe hłe hłe
Maliniak, tak dla wyjaśnienia zupełnie nie określił zysku za trzeci kwartał, nawet nie próbował tego robić. Mógł napisać, że ze względu na sytuacja rynkową spodziewa się słabego raportu i proponuje sprzedać akcje wcześniej. Zamiast tego wprowadził celowo ludzi w błąd, wypisując przez kilka tygodni, że raport będzie na minus. Mylisz różnice z oceną obecnej sytuacji spółki z chamskim i ordynarnym naganianiem na spadki. Przypominanie informacji sprzed kilku lat też nie ma nic wspólnego z obecną sytuacją spółki, a uraz do byłego prezesa i byłego członka zarządu świadczy o jakieś prywatnej wendecie. Najprościej można to ująć, że celowo i z premedytacją ZAŚMIECA FORUM.
Myślenie trolla bankierowego ha ha. Widzisz właśnie napisałeś, że jesteś tylko naganiaczem na spadki. Piszesz od kilku lat, że tu nie ma szans za zarobek, a teraz, żeby sprzedawać akcje i odkupić taniej. Mógłbyś, chociaż spróbować grać osobę mającą pojęcie o inwestowaniu albo odrobinę inteligentną, a zamiast tego sam sobie zaprzeczyłeś. Nie mam pytań. Troll zawsze zostanie trollem. Na szczęście dla ciebie i tacy ludzie są potrzebni, choć próba wchodzenia z nimi w dyskusję kończy się właśnie obnażeniem ich prawdziwych intencji. Powodzenia.
Dnia 2023-11-21 o godz. 09:42 ~Ja napisał(a): > gdzie ta strata w raporcie?
Oczywiście, że nie ma żadnej straty.
Jest za to manipulacja kursem akcji poprzez podawanie odpowiednich informacji w odpowiedni sposób. Nie zawsze te informacje są prawdziwe - w odniesieniu choćby właśnie do tego raportu, który jest dobry i jak najbardziej na plusie a rzekomo wg malinioka miał być na minusie.
Dopóki odpowiednie grupy nie skupią wystarczającej ilości akcji, to proceder będzie trwać. Choć kto wie - może jesteśmy już dość blisko zmiany trendu.
Dokładnie, już nikt nie chce oddawać akcji za bezcen. Czas się kończy i ważność projektów również. Maliniak dalej robi swoją robotę bo za to ma płacone.
Dnia 2023-11-30 o godz. 14:36 ~ja napisał(a): > gdzie ta strata w q3 co pseudotrader straszył?!
To graj kwitem do góry skoro jest tak dobrze, megatraderze :) na co czekasz, graj do góry Kurs akcji i rynek pokazał ci co myśli o wynikach, czyli wyszło na moje. Ucz się od mistrza kocie :)
Niesamowicie zryty jesteś. Dostałeś proste pytanie, choć wiadomo, że jesteś ograniczonym dewiantem. Gdzie strata w raporcie, o której wszystkich ostrzegłeś na forum. Wystarczyło napisać, że się pomyliłeś, a tak dalej jesteś tylko kłamcą i oszustem. Ciebie po prostu przerastają proste pytanie, a pytanie te są efektem twoich wypocin na forum. Chociaż raz w życiu mogłeś zachować się jak człowiek, a nie marna żenująca istota, której życie nic nie znaczy i jest nikomu niepotrzebne. Mistrzem jesteś, ale w połykaniu.
Dnia 2023-11-30 o godz. 15:06 ~MaliniakToSzuja napisał(a): > Niesamowicie zryty jesteś. Dostałeś proste pytanie, choć wiadomo, że jesteś ograniczonym dewiantem. Gdzie strata w raporcie, o której wszystkich ostrzegłeś na forum. Wystarczyło napisać, że się pomyliłeś, a tak dalej jesteś tylko kłamcą i oszustem. Ciebie po prostu przerastają proste pytanie, a pytanie te są efektem twoich wypocin na forum. Chociaż raz w życiu mogłeś zachować się jak człowiek, a nie marna żenująca istota, której życie nic nie znaczy i jest nikomu niepotrzebne. Mistrzem jesteś, ale w połykaniu.
Z kundlami powinienem nie rozmawiać, bo to przynosi pecha, ale zaryzykuję : na ile pytań wczoraj odpowiedziałeś ? https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=14068019&strona=1
Niesamowite ha ha ja mam odpowiadać na pytania jakiegoś ścier…. Bankierowego. Jak napisem wielokrotnie, że czekam na kurs poniżej 0,30. Sprawa jest prosta. Mnie nikogo zdanie na ten temat nie interesuje. Ja nikogo do niczego na forum nie namawiam ani nie okłamuje ludzi tak jak ty to zrobiłeś z raportem. Więc jak widzisz to ty jesteś kłamcą i oszustem. Tak tu jesteś postrzegany i tak już zostanie, a dopóki ja nie kupię akcji będę o tym przypominał. Naganiaj dalej, bo jak kupię to zniknę i będziesz mógł dalej pisać te wypociny pajacyku.
Widać że tutaj już każdy go olewa. Zakłada kolejne wątki, nikt mu nie odpisuje, bidok pisze sam ze sobą. Reakcja tutejszych jak najbardziej prawidłowa. Smutna historia jednego człowieka będąca przestrogą dla innych.
Tak strata, tutaj za 4 kwartał będzie pewnie ponad 10 mln. zysku a ten o stracie.... Nogony jedne, nie wiedza jak już zniechęcić nowych inwestorów. A czasu został im coraz mniej i wypisują bzdury....
Dnia 2024-02-08 o godz. 21:47 ~jaccoo1 napisał(a): > Straty nie będzie tylko duży zysk... > Ale kogo to obchodzi, jak ciągle ktoś wywala akcje ze stratą dla zaniżenia kursu....
Ta strata to te 4 lata, przez które łudziłeś się łatwą kasą bez roboty, gdzie ona?
Jak było 30 groli tak jest a po śmiercionośnym info będzie 19 groli
Dnia 2024-02-09 o godz. 08:58 ~Marcin napisał(a): > Maliniak, > nie strasz nie strasz bo się ........ > Jakie śmiercionośne info? > > Zakład zaatakują Marsjanie? > Co ty pleciesz, spółka ma mega zyski co kwartał oszołomie....
Nie straszę, nie straszę - zysku ci życzę, ale .....nie tu gdzie go nie będzie, bo to zaprzeczenie byłoby. Oni maja "mega" ale wywijanie numerów.