• dziwne Autor: ~jasio [81.219.49.*]
    kto i po co to kupuje, nawet przy tak niskim obrocie, niby mało , ale po co???
    Otwórz

• Re: dziwne Autor: ~J23 [37.30.20.*]
    Dziwne... też tak mówił policjant wrzucający z mostu płyty chodnikowe. ...wrzucam kwadraty a wychodzą koła.
  • Re: dziwne Autor: ~Mustafi [5.173.96.*]
    A co jeżeli któregoś dnia tak bez powodu odpali w górę i dojedzie np aż do 50gr? To ten który kupował po 2 gr ile zarobi? Może tak sobie ludzie myślą?
  • Re: dziwne Autor: ~jasio [81.219.49.*]
    wlaśnie, właśnie, ludzie są dziwni i w ogóle dziwny jest ten Świat jak mawiał Poeta :)
  • Re: dziwne Autor: ~123 [37.30.10.*]
    Może robią tak, bo chyba były już w przeszłosci takie przypadki?
  • Re: dziwne Autor: aboy [83.5.199.*]
    ... dziwne to było by, gdyby największe banki w Polsce i fundusze inwestycyjne mające po ponad 50mln akcji opuściły bankruta i nie wyciągnęły go za uszy do góry, biorąc pod uwagę nie tylko własne straty ale i markę rozpoznawalną w Europie. To było by dziwne, no ale ja nic nie wiem, ja tu sprzątam
    :)
  • Re: dziwne Autor: ~chamcynik [88.156.215.*]
    ciepło kombinujesz...(w autobusie).....jedziemy, kierowca prosił dla was pozdrowić, specjlanie piszę wschodnią "jazdą" językową, tak naprawdę jestem wg. mnie spoza "bilawieźć" "(bielawższa dla durniów) ale kwity sądzę że kupione. Kto by im odpuścił taką akcję....hehehehe
  • Re: dziwne Autor: ~thiago [83.24.237.*]
    w czerwcu miało być finito ....i co dalej w temacie , jest listopad ?
  • Re: dziwne Autor: ~wiesio [178.43.251.*]
    ja wam nie wróg, ale to naprawdę już koniec
    Na dniach ma uprawomocnić się układ w PBG wg, którego akcje Rafako trafiają do obligatariuszy, a spółka do likwidacji
    Ja juz jestem 18 lat na GPW i z dośiadczenia to niestety nie do uratowania, a zawsze znajdują się kupcy, którzy kupują bo wydaje im się okazja "bo tanio" Nawet jak upadał Ursus i była informacja, że dnia X jest ostatni dzień na notowania to mimo wszystko byli tacy co to jeszcze brali. Liczyli tak jak wy na jakiś cud.

• Re: dziwne Autor: ~boluś [77.255.51.*]
    Ale was tu jest cudaki. Wszyscy liczycie na cud. Jeden cudak chce kupić 300 koła a tę jedną szt.,to ja wystawilem na K, żeby było PKC.
  • Re: dziwne Autor: ~abc [109.196.1.*]
    Niech PBG myśli o sobie a dopiero później o Rafako
    może też należałoby pomyśleć jak pomóc PBG, może jakieś kontrakty z Ukrainą

• Re: dziwne Autor: esper_ [91.223.167.*]
    jakiemu pbg? w 2008 zatrudnienie wg bankiera 600+ osob, nastepnie rajd w dół i w 2019 okolo 100, a dzis?
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.