... dziwne to było by, gdyby największe banki w Polsce i fundusze inwestycyjne mające po ponad 50mln akcji opuściły bankruta i nie wyciągnęły go za uszy do góry, biorąc pod uwagę nie tylko własne straty ale i markę rozpoznawalną w Europie. To było by dziwne, no ale ja nic nie wiem, ja tu sprzątam :)
ciepło kombinujesz...(w autobusie).....jedziemy, kierowca prosił dla was pozdrowić, specjlanie piszę wschodnią "jazdą" językową, tak naprawdę jestem wg. mnie spoza "bilawieźć" "(bielawższa dla durniów) ale kwity sądzę że kupione. Kto by im odpuścił taką akcję....hehehehe
ja wam nie wróg, ale to naprawdę już koniec Na dniach ma uprawomocnić się układ w PBG wg, którego akcje Rafako trafiają do obligatariuszy, a spółka do likwidacji Ja juz jestem 18 lat na GPW i z dośiadczenia to niestety nie do uratowania, a zawsze znajdują się kupcy, którzy kupują bo wydaje im się okazja "bo tanio" Nawet jak upadał Ursus i była informacja, że dnia X jest ostatni dzień na notowania to mimo wszystko byli tacy co to jeszcze brali. Liczyli tak jak wy na jakiś cud.