• Dzięki za 54 Autor: ~Difihuho [87.207.113.*]
    Następny odpadl
  • Re: Dzięki za 54 Autor: ~Pytam [37.225.40.*]
    Bierze nagon wszystko po każdej wartości :-)))
  • Re: Dzięki za 54 Autor: ~Konrad [188.147.76.*]
    Jak bierze to nie nagon tylko inwestor długoterminowy. A tobie co do tego,twoje pieniądze. Jak ci żal to sobie sam dokup.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.113.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dzięki za 54 Autor: ~Pytam [37.225.35.*]
    difihuho, ngonie wielonikowy, nie równaj do siebie. Już tyle razy tobie powtarzałem.
    A do tego analfabeta "z pod" :-)))

I to niby jest inwestor długoterminowy :-)))???

Taki z niego inwestor jak ze mnie, jak to ten analfabetyczny nagon wielonikowy określa,  "menel z pod biedry czekający na 2 zł za odprowadzenie wózka" :-))))
    ,

• difihuho vel konrad - :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Autor: ~Pytam [37.225.35.*]
     Re: Dzięki za 54 Autor: ~Konrad [188.147.76.*] 2024-02-07 19:06
    Jak bierze to nie nagon tylko inwestor długoterminowy. A tobie co do tego,twoje pieniądze. Jak ci żal to sobie sam dokup.

Co dzień walor zyskuje na cenie Autor: ~Difihuho [188.147.76.*] 2023-12-02 18:32
    Z każdym dniem cena akcji zyskuje na cenie, oczywiście w formie umownej .Czym bliżej pierwszej rozprawy powinien być droższy i tutaj się zatrzymajmy. Wiadomo wszem i owym ze języczkiem uwagi jest arbitraż lub ugoda i przechodzimy do sedna.Kto wierzy w pozytywne rozwiązanie sprawy nie jest zainteresowany żeby kurs był wysoko.Osoby najbliższe zarządowi pierwsze będą miały wiedzę co w tej sprawie.Akcji na rynku jest mało i lepiej brać z parkietu po. 2.3 niż po 5 zl.I dlatego ja kupiłem teraz na dolku i zakopali na 2 lata .Wyrok w 2025 wiec sobie teraz poleza ale cóż ja wierzę że będzie wysoko.Może tez spaść i wtedy mowie trudno ale jak ma być wysoko to jaka to różnica 2.3 czy 1.7?

To samo [188.147.76.*] wieloikowcu, to przypadek :-))))

Fajnie samemu ze sobą się gada :-))))????

Twoja wiarygodność już dawno przebiła dno :-)))
[x]
SATIS 0,82% 0,37 2026-02-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.