Ja dzisiaj wyszedłem resztą akcji...-40% Wystarczy ,trudno może wróci na 90gr a może spadnie do 10gr...Nie chce już wiedzieć i spółke usuwam z obserwowanych...Nie wiem czemu tak długo to trzymałem i czemu w to zainwestowałem,bo biznes bardzo marny to raz, a dwa zarząd pokazał gdzie ma nas inwestorów - spuszczając toby z papierem po wydanym przez nich dobrym infie...To było bardzo nie ładne...Moim zdaniem to nie koniec spadków i ja nie zamierzam tego uśredniać i przenosze środki na Kghm :)
Mi się pokazuje 15 zł. Ciężko będzie pobić ten rekor ale z Olympem nigdy nic nie wiadomo. Na co komu akcji za 15zł? Czyżby ktoś chciał aby uniknąć dnia bez transakcji?
Groszowymi wolumenami próbują huśtać kursem z nadzieją że ktoś da się ubrać.
Dla nowych: tutaj była emisja na którą praktycznie nikt się nie zapisał a akcje rozdali jako spłatę długu. Teraz obdarowani próbują opchnąć bezwartościową makulaturę i odzyskać choćby część kasy.
Potwierdzenie tego co we wpisie nad twoim. Oznaczać to może że upychanie może zacząć się w każdej chwili: pump and dump, czyli podbić żeby leszcze się zleciały i napchać im ryje makulaturą. Nie tykać póki na zeta nie wróci.
Przy takich dziennych obrotach to nie ma szans sprzedać większych ilości, mam tu na myśli kilka-kilkanaście tysięcy akcyjek w jednej transakcji. Patrząc na to, co się działo po debiucie, to ciężko będzie odbudować zaufanie. Czyli tu też karmią a hossa w pełni. Szkoda ludzi, że dali się tak wydymać. No ale, kto wiedział?
Obroty i podbitkę mogą wygenerować sprzedając samym sobie i to małym kosztem, dlatego ostrzegam. Jak to ktoś ładnie napisał - nie grać z oszustami w trzy karty.