• dla amatora Autor: ~s8 [164.127.229.*]
    nie kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminom odrzywiaj sie młodo żeby wyjść za monż zdrowo.
  • Re: dla amatora Autor: ~rar [37.190.129.*]
    Powinni ten TRĄD z giełdy wykopsac niech sie rodzinka bawi w giełde we własnym gronie... Spółi windykacyjne notuja rekordowe zyski , w lombardach kolejki a TRĄD zabetonowany. Miejmy nadzieje ze po podaniu wyników coś drgie i może znachor/misjonarz tego strupa ruszy.
  • Re: dla amatora Autor: ~s8 [164.127.229.*]
    dziadek nie pozwoli ruszyć wyższa cena nie jest w jego interesie.
  • Re: dla amatora Autor: ~rar [37.190.129.*]
    Zobaczymy jak PADAKA poda wyniki bo to sie chyba w nieskończonosc kisic nie da niedługo to jakiś wiekszy zagraniczny lombard kupi albo Gruzini .Po co maja marznac na dworcu w taksówkach albo pobierac haracze na miescie jak to w końcu pokrewny biznes...
  • Re: dla amatora Autor: ~thorgi [89.64.31.*]
    Technicznie spółka wygląda ok. Utrzymująca się konsolidacja powinna wyprowadzić ładny ruch w górę na ATH. Ja dobieram w dolnej partii konsoli i jestem cierpliwy. Wg mnie w perespektywie kilku miesięcy zobaczymy cenę >10 zł. Zastanawia mnie dlaczego spółka jest jeszcze na giełdzie. Przypuszczam że wezwania w okolicy 11-12 zł wystarczyłyby do zdjęcia spółki z GPW. Zobaczymy co czas pokaże...
  • Re: dla amatora Autor: ~s8 [164.127.229.*]
    ta hitry dziadek da ci 11-12 on najlepiej wszystko by kupił ale za darmo czyli 6.81 przypomne debiut w 2009 cena sprzedarzy 6 czyli prawie po 15 latach rozwoju spółki za ludzkie pieniądze profit żędu 12procętyjof ciekawe jak oni swoich dłużnikof traktujom po 15 latach też dług tylko 12 procęt większy co za oszustwo.
[x]
VINDEXUS 0,00% 11,10 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.