Ostatnia nadzieja trolli na fatalny raport za Q3 legła w gruzach. W Q4 księgujemy FM2, a początek przyszłego roku to pewnie HOTD 2 Remake, który wykręci najlepszy wynik z wszystkich tytułów. Zostało jeszcze ogłoszenie największego projektu w historii spółki, który rynek na ten moment ignoruje. Santa Claus is coming to town, ale trolle dostaną co najwyżej rózgę.
Piszesz o Ha? O tym trollu prowzrostowym? Prawdopodobnie najętym pracowniku, który pisze tutaj za pieniądze? Obyś miał rację. Tymczasem do zobaczenia w grudniu/styczniu na 3.14
Dnia 2023-11-15 o godz. 19:25 ~Matematyk napisał(a): > Piszesz o Ha? O tym trollu prowzrostowym? Prawdopodobnie najętym pracowniku, który pisze tutaj za pieniądze? Obyś miał rację. Tymczasem do zobaczenia w grudniu/styczniu na 3.14
FM2 dopiero księgujemy w 4Q za moment nowa promocja wiec wynik będzie dość pokażny do tego bieżące sprzedaże to musi ruszyc jak uzyskamy podobny wynik do 3 kwartału a licze że go przebijemy to jesteśmy mocno niedowartościowani Tu jest naprawdę mocny potencjał do wzrostu
alki ,janki ,matematyki i reszta menażerii ,,,, byłem ,jestem i pozostanę ,faktycznie dobierałem i w miarę wolnych środków dalej też ,od 2017 /4 kwartał / wszystkie raporty na + podajcie jaki wzrost przychodów i dochodów netto w tym czasie zaistniał ? potraficie do tylu liczyć ?
ile wzrósł od 0,28 zł do 15 zł i ile spadł z 15 do 3,5 zł , to ile wzrosły przychody i dochody netto od 2017 a ile wynosił kurs w 2017 a ile teraz ? macie kłopoty z liczeniem ,,,miśki moje drogi ,ale starajcie się ,który jeszcze się nie produkował ? alek i paru innych
problem w tym ha ze twoje słowo jest nic nie warte tyle razy sie skompromitowałes i nie wyskakuj tu z tym swoim 0,28 gr bo nie wierze ze masz takie akcje. objałes taką retoryke jak sie okazało ze wtopiłes i ze kursik zjechał a wrecz zapikował od 15zł do 4zł. Wymysliłes sobie ze i tak jestes na plus bo to co gadałes 3 -4 lata okazało sie bzdurą. Choć jest tez wysoce mozliwe ze sam jestes płatnym naganiaczem
misiu odrobina konsekwencji ,zarzucasz mi że piszę za czyjeś pieniądze ,podaj kto ma mi płacić ,nie chodzi o nazwiska ,tak generalnie kto by chciał mi płacić ,sam to zasugerowałeś i co ? jak zwykle u ciebie początek jakiś ,,,,a końcówka /opad/ ?
Ha problemem nie jest to, że wzrastają przychody. Problemem są obietnice i rozkopane projekty. Pamiętaj, że lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. Prezes chciał złapać kilka srok za ogon a póki co trzyma gołębia w klatce, który raz wraca a raz nie i tak bujamy się od 2 lat. Dopóki rynek nie zobaczy, że zmienia się polityka Prezesa i dopóki on będzie kłamał dopóty nie zobaczymy wzrostów. Tak jak ktoś napisał. THOTD2 będzie tym kamieniem milowym. Bez tej gry nawet i 100 remake FM nic nie dadzą poza chwilowym wzrostem i potem opadaniem. PDR 2 niezależnie jak będzie wyglądało nie zmieni nic w postrzeganiu. Może ukryty remake na który czekamy? Jak dla mnie opcje dwie: virtua cop (kontynuacja - nie jest ostatnie słowo - od SEGI) albo legacy of kain (jeśli chodzi o bicie wszystkiego na głowę). Jeden z ten tytułów trzyma mnie przy tej spółce. Dwa lata zmarnowane, zbudowałem ogromny pakiet i czekam dalej. Myślę, że THOTD 2 pod koniec grudnia ogłoszą premierę na końcówkę Q1 24r. Pozdrawiam