Przewiduję że na JSW wzrosty będą powolne acz systematyczne. Uważam że po pokonywaniu poszczególnych schodków można będzie użyć kapitału stamtąd żeby zarabiać na spółkach które w krótkim okresie dobrze rokują. Brzmi logicznie i rozsądnie? Widzę że bardzo się martwisz moją aktywnością giełdową?
Tu już były 3 próby zjazdu i się nie udało uaktywniał się mocny popyt więc dlaczego zakładasz że się uda za 4 ?
I kolejne pytanie kto to sprzeda przed pierwszym zyskownym kwartałem prawdopodobnie od paru lat ?
5...brzmi dobrze. Dlaczego uważam że spadnie skoro trzy razy próbowali i się nie udało? Właśnie dlatego : skoro tyle razy próbują to znaczy że im zależy, a jeśli im zależy to znaczy spróbują czwarty i piąty raz jeśli trzeba będzie, tylko że się lepiej do tego przygotują.
Ale co akcje? Ja ci nie dam bo nie mam. Kupisz sobie po 5 jak tu mówią. Ja dzisiaj wezmę po 20. Wszystko na to wskazuje. Może taniej? ale 20 to już dobra cena...
Wątpię. Już się uspokoiło... podbitka... Choć mogę się mylić najlepiej wiedzą jaki kurs będzie ci którzy kreują.Tu jeszcze będą zbierać, tak myślę. Poczekam jeszcze, ale nie będę już pisał żeby ich nie denerwować.
No to chyba nie kupisz po 20 a ja nie dobiorę w tej cenie ale nic się nie stało jutro dotankuje ostatni raz w tym roku a potem się zobaczy co będzie w przyszłym
Ojojoj ojojoj ałłła...!To mi nic innego nie zostało jak posłusznie pakować bo to chyba nie koniec. Pozdrawiam i gratuluję pasażerom tego pociągu, podjadę taksówką na wyższą stację.
Ps. A myślałem że po wczorajszej "podbitce", dzisiaj już zapakuję po 19...
steve2 [91.205.244.*] obróć monitor bo masz do góry nogami xD dzban z lewym gwintem czekaj czekaj wywalę vee jak po 20€ w przyszłym roku a ty z peronu będziesz łapał co się tylko trafi xD
Wszyscy odkupicie od "~Leonardio [193.28.84.*] Spokojnie kupisz po 5zl. " (sam napisał że będzie dawca kapitału bo ma pełne kalesony i psycha siadła xD)