RADA DLA KAZDEGO, WCHODZIC DO SPOLEK Z UCZCIWYMI SZEFAMI, PO KAZDEJ INFORMACJI SPRAWDZAC CO OBIECUJA A CO ROBIĄ, TU MACIE PRZYKLAD TOTALNIE ODLECIALEGO EGO I MITOMANI
TU CAŁY CZAS DOKŁADAJĄ TAKŻE NIE WIEM SKĄD TĘ 100 TYSI CI WYSZŁO JUŻ PISAŁEM 3 LATA TEMU TO NIE PRZEKROCZY 4 ZŁOTY CZYLI PO STAREMU 40 GROSZY HAHA POŚMIEWISKO WIELKIEJ TERAYI HAHA
Dnia 2023-11-26 o godz. 18:45 ~Szeryff napisał(a): > TU CAŁY CZAS DOKŁADAJĄ TAKŻE NIE WIEM SKĄD TĘ 100 TYSI CI WYSZŁO JUŻ PISAŁEM 3 LATA TEMU TO NIE PRZEKROCZY 4 ZŁOTY CZYLI PO STAREMU 40 GROSZY HAHA POŚMIEWISKO WIELKIEJ TERAYI HAHA
BEEEE :)))) Płacz ostrzyżonego z kasy barana 24 h/ 7 dni w tygodniu :)))
Ostrzeżenie - inwestorze nie masz kasy i swojego rozumu tu nie inwestuj, przykład płaczącego od lat ostrzyżonego barana nad wyraz pouczający :)))) BEEEEEE :)))))
TU CAŁY CZAS DOKŁADAJĄ TAKŻE NIE WIEM SKĄD TĘ 100 TYSI CI WYSZŁO JUŻ PISAŁEM 3 LATA TEMU TO NIE PRZEKROCZY 4 ZŁOTY CZYLI PO STAREMU 40 GROSZY HAHA POŚMIEWISKO WIELKIEJ TERAYI HAHAHA
A DZIŚ COO ?? 27 LISTOPAD NIE NA SPEKOLY NIE MA GRY HAHA ZAINTERESOWANIE RÓWNA SIE ZEROOO ZEROO ZEROO HAHA TO CI OCZKO W GŁOWIE WIELKA TERAPIA HAHA MITOMANA
Dnia 2023-11-27 o godz. 12:37 ~Szeryf napisał(a): > A DZIŚ COO ?? 27 LISTOPAD NIE NA SPEKOLY NIE MA GRY HAHA ZAINTERESOWANIE RÓWNA SIE ZEROOO ZEROO ZEROO HAHA TO CI OCZKO W GŁOWIE WIELKA TERAPIA HAHA MITOMANA
BEEEEEEEEE :)))) Hahaha i tak lecą latka, kasę straciłeś w owczym pędzie, a teraz szukasz współczucia i tu ZONK wszyscy ostrzyżonego barana mają w d**** !!!
Dnia 2023-11-27 o godz. 23:09 ~Szeryff napisał(a): > SŁABY PSYCHOLOG JESTEŚ .. OŚLE HAHAHA ZDYCHAJ TU I NIGDY NIE ZAROBISZ HAHA JACY WSZYSCY ?? Ty tu SAM JESTEŚ ..
Hahaha, BEEEEEEEEEEE !!! Ostrzyżony z kaski w owczym pędzie udziela rad :)
Opowiedz nam swoją historię, będziesz bardziej wiarygodny, może być w odcinkach :)
Dnia 2023-11-28 o godz. 19:01 ~SZERYF napisał(a): > I JEST NASZA PAŁA WARUJE JAK ŚMIEĆ .. ALE JUŻ CHYBA SKONCZYL ZMIANE I STARA NA CZERWONĄ SZYKUJE OBMYWA YHYHYHYHYH
Nie mierz innych swoją miarą i doświadczeniem rodzinnym, bo zawsze polegniesz, a tu widać typowego patola :)))) PATOL W INWESTYCJACH , hahaha
Teraz nie dziwi język i barani płacz BEEEEEEE :))) Hahaha
Dnia 2023-11-28 o godz. 19:23 ~Jagoda napisał(a): > Dnia 2023-11-28 o godz. 19:01 ~SZERYF napisał(a): > > I JEST NASZA PAŁA WARUJE JAK ŚMIEĆ .. ALE JUŻ CHYBA SKONCZYL ZMIANE I STARA NA CZERWONĄ SZYKUJE OBMYWA YHYHYHYHYH > > Nie mierz innych swoją miarą i doświadczeniem rodzinnym, bo zawsze polegniesz, > a tu widać typowego patola :)))) > PATOL W INWESTYCJACH , hahaha > > Teraz nie dziwi język i barani płacz BEEEEEEE :))) > Hahaha >
CHŁOPAK DO WZIĘCIA inwestuje.na giełdzie…., trzeba odnaleźć to info, to o Adasiu wielonicku moźe być, ostrzyżonym baranie , hahaha To wiele wyjaśnia. Bez dodatkowego komentarza, no jednak z małym komentarzem: BEEEEEE !!!! Hahaha
Może zrobię ankietę, co myślicie o baranim łbie adasiu wielonicku vel czopek? Jego teorie i patologiczne wizje rodzinne ( z matką szczególnie ) powinne zostać ocenione.