• Otwarcie + 20 % ?? Autor: ~Adi [37.30.24.*]
    Petarda
  • Re: Otwarcie + 20 % ?? Autor: pawelpablo [31.178.221.*]
    Już masz -10%
    I zaraz każdy będzie krzyczał, że to pewnie prezes sypie.
    Raporty dobre ale narrację trzeba zbudować.
  • Re: Otwarcie + 20 % ?? Autor: ~Matematyk [37.109.148.*]
    Prezes zeszmacił zaufanie inwestorów. Nikt nie wejdzie, bo nie wie, czy zaraz jakiś Łuki albo Alek i wygrzmocą papiera. Osobiście jeszcze bardziej zniechęca mnie chęć wprowadzenia kolejnych spółek z grupy, co jeszcze bardziej rozwodnik wartość NGG. Prezes się odkleił od realiów, a szkoda, bo rok temu był tu przyzwoity akcjonariat.
  • Re: Otwarcie + 20 % ?? Autor: ~tomasz [94.75.98.*]
    PREZES JEDNO MÓWI ROBI DRUGIE ILE TO JUŻ RAZY NAS PRZEKONYWAŁ ŻE AKCJE SĄ NIEDOWARTOŚCIOWANE?!!! A SAM SPRZEDAWAŁ JA MAM OGROMNĄ STRATĘ I Z CHEĆIA POAGADAM Z NIM INACZEJ PRZY OKAZJI SPOTKANIA
  • Re: Otwarcie + 20 % ?? Autor: ~Haha [146.70.118.*]
    Jak możesz miec strate,ty trzymałeś akcje naiwnie tyle czasu,a cięcie strat nie nauczyli jak spada? Miales szacowane pisali zbierać ,dlugo trwało potem pompa i mega zysk .

Twoja wina ze tracisz nie wiesz co to ciecie strat,kto normalny od tego czasu trzyma akcje . Miales pompe na kilkadziesiąt groszy ,sypałem akcjami jak wiekszosc po tej podbitce jak leci a tacy jak ty łykali bo im mało bylo z 8 na 15.
    Potem latało po 8gr to placz był i smiech z kupujących powoli, potem szacowane wyniki pompa na 15gr i wycie takich jak ty o więcej .a ja sobie od 12gr systematycznie wywalałem cieszac się zyskiem a mialem sporo tego .
    Zarobilem tu na tych pompach niezła kase dzięki naiwności takich jak wy .
    Zobacz ile okazji miales zarobic przez kilka lat gdy wracało do 8-9gr.ale leszcz kupi pod raport,bajeczki a potem nerwy i sypanie bo nie rosnie.
    A ty nie potrafisz strat ciąć to masz nauczkę .
    Dobrze za dawcy są komu sypac potem :)
    O prezesie nie pisze bo mnie nie obchodzi co tam wygaduje,obserwuję i myślę jak zarobić tu nan tych trikach i paczkach :)
  • Re: Otwarcie + 20 % ?? Autor: pawelpablo [31.178.221.*]
    Prawda jest taka, że przez takich jak ty kółkujących i krzyczących o tym na forum, mówiących jacy to wszyscy są dawcy - zniechęcasz totalnie kogokolwiek do zakupów i zaraz też twoje kółeczkowanie się skończy bo nikt nie będzie chciał od ciebie odbierać - mnie skutecznie do zakupów zniechęciłeś tego możesz być pewny.
    Do tego budujecie ciągle i mocno utrwalacie mit prezesa sypacza i kłamcy... no powodzenia w kółkach tym bardziej życzę.

Ja nie tykam i nie tknę tych akcji więcej, bo póki co akcjonariat tutaj jak widać to porażka. Sypcie sobie i róbcie kółka przerzucając między sobą - na pewno wysoko wtedy kurs będzie XD

Pozdro
  • Re: Otwarcie + 20 % ?? Autor: ~anonim [94.254.208.*]
    Ale oni z kółkami tylko korzystają z okazji, to prezes ma możliwości dzięki którym mogłoby rosnąć i kółka przestałyby być opłacalne. A on zamiast tego uwalił wzrost po ostatnim raporcie.
[x]
MUNAR 4,90% 0,43 2025-10-14 15:01:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.