• Ryzyko emisji zredukowane Autor: ~Bufet [77.255.106.*]
    Tego chyba najbardziej rynek się obawiał, że spółka szybko schodzi z gotówki więc na horyzoncie emisja. Raport pokazal wzrost gotówki q do q. Spółka inwestuje zarobione środki i spokojnie rozwija nowe produkty.
  • Re: Ryzyko emisji zredukowane Autor: ~Michu [77.253.254.*]
    To dobra spółka z pomysłem na siebie. Może będą teraz z dwa słabsze kwartały ale jestem spokojny o jej przyszłość. Dokupiłem wczoraj i czekam cierpliwie
  • Re: Ryzyko emisji zredukowane Autor: ~Heniek [188.146.110.*]
    Jeszcze dzisiaj pewnie spadek i dno osiągnięte. Później już q do q powinno być lepiej to i kurs wróci tam skąd spadł. Przyszły rok obstawiam nowe ath
  • Re: Ryzyko emisji zredukowane Autor: ~insajder [188.124.188.*]
    na jakiej podstawie oceniasz, że będzie lepiej?
  • Re: Ryzyko emisji zredukowane Autor: federery [213.109.47.*]
    NIe chce siac defetyzmu, ale na jakiej podstawie uwazasz, ze bedzie lepiej?

Pod co ma rosnac, przynajmniej do czasu ogloszenia miesiecznych MRRow za listopad?

A jakie wyniki za listopad uznane moga byc przez inwestorow za satysfakcjonujace przy tak drastycznym spadku USD PLN? 9% skonczylo sie spadkami, przypuszczcam ze niskie kilkanascie moze skonczyc sie podobnie.

Skad konkluzja zatem, ze przychody wzrosna za listopad o 20%?
  • Re: Ryzyko emisji zredukowane Autor: ~insajder [188.124.188.*]
    Tu nie należy się spodziewać cudów z m/m. Baza jest dość wysoka lis 22 510 tys USD. Jak by zrobili 550 tyś to będzie spore odbicie na kursie. Niestety nic na to nie wskazuje. Skłania mnie do tego twierdzenia informacja z raportu za Q3 o tym, że podpisali umowę o otwarcie linii kredytowej, co nie dziwi przy Capex`ie 1,7 mln i przepływach operacyjnych 126 tys.
[x]
WOODPCKR -8,40% 3,60 2025-09-26 16:34:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.