Nie sprzedam. Bo za długo trzymam to gowno i na wyższych cenach mógłbym wyjść. Ale tak: frajer ze mnie że nie wychodziłem na podbitka h i wracałem jak spada , bo tak w koło od 2 lat
Ahh odezwę się po długim niebycie.Wyniki narazie słabe bądź neutralne,ale one już dawno nie mają wpływu na grę na papierze.Myśle , że większość z nas już przymierza się do roku 2025 lub później.Bo tam będzie realna wycena spółki.
To kup teraz tanio bardzo tanio od dwóch lat i czkaj do 2025 spokinie bedziedzie można zarobić przez rok kupuj na co czekasz czas ucieka dziś pierwszy duży plus od dwóch lat powodzenią i cierplwsci
Aha gdyby gruby mnie hejtował to oznajmiam, że jestem większość czasu na krypto,ETH 50%,CAR 50 %, SOL 400%, BTH 120% ,Ripple 200% i to chłopcy bez podatku.Niemiecki system podatkowy a krypto.Poczytajcie i zapraszam.Pozdro Młody
Ja wcale nie twierdzę, że dobry raport,ale to raczej wszyscy wiedzieli.Tu gra toczy się o dłuższą perspektywę, więc sobię czekam bez stresu.Jezeli chodzi o grę to w tej chwili tylko krypto...