ASM Group nie zwalnia tempa i aktywuje dotychczas niewykorzystywane kanały biznesowe. Przykładem instrumentu, który ma w tym pomóc jest pozyskana właśnie certyfikacja NATO (NCAGE), przyznana firmie przez Wojskowe Centrum Normalizacji, Jakości i Kodyfikacji. – Przyznano nam kod Podmiotu Gospodarczego NATO-NCAGE, umożliwiający spółce uczestnictwo w przetargach organizowanych przez NATO i Departament Obrony USA oraz świadczenie usług dla podmiotów związanych z tymi organizacjami. To stwarza dla nas bardzo atrakcyjne perspektywy rozwoju. Ponadto, posiadanie kodu potwierdza, że ASM Group spełnia kryteria bezpieczeństwa i kompetencji stawiane przez struktury NATO – jest podmiotem godnym najwyższego zaufania – komentuje Adam Stańczak, prezes ASM Group. Obecnie ASM Group prowadzi zaawansowane prace związane z wprowadzeniem swojej oferty do dostępnych baz podmiotów działających w ramach środowiska NCAGE. Przyznany kod identyfikuje firmę w Systemie Kodyfikacyjnym NATO (NCS - NATO Codification System).
To to jest pikuś, bardziej może być grana rozgrywka związana z ich partnerem Alibaba (gdzie były prowadzone rozmowy), po cichu liczę że może pojawią się w akcjonariacie a jak będzie to zobaczymy. Gdyby pojawił się Jack Mee w akcjonariacie to kurs przez kilka dni by nie schodził z wideł. Czekamy grzecznie na info gdzie została zaparkowana ta ilość kwita. Dzisiaj ewidentnie kurs się ustabilizował więc jutro czas na wejście bo później może być już tylko drożej
jest potencjał, są możliwości ekspansji.... ale na razie nie przekłada się to na kurs...przy poziomie 1,10 gwałtownie wzrośnie zainteresowanie walorem...
20% kwita nie bez powodu zmielono w kilka dni, w branży plotkowali o temacie Alibby więc coś może być na rzeczy. Dzisiejsza sesja pokazala że ryzyko straty się zminimalizowalo więc jutro czas zaryzykować bo kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.
Nie mam zwyczaju uśredniać do dołu więc grzecznie czekałem na wyciszenie, osobiście wolę kupić kilka groszy drożej niż obgryzać paznokcie. Według mnie jutro jest dzień zakupów, kilka mocnych strzalów i cierpliwie będę czekał na komunikaty.
Jak miał wejść jakiś inwestor to wszedł podprogowo ( dlaczego się nie ujawnił, czy nazwisko mogło wywołać gigantyczne wzrosty?) a przy okazji wyczyścił i wystraszył ulicę. Teraz obstawiam powolne czyszczenie półka po półce aż nagle odetną.
Od 2.10.2023r. jak zaczął sprzedawać kurs 0,60 groszy a 0,33gr,,,, przemieliło się do dzisiaj ponad 23 mln sztuk ,,,, a ten tyko sprzedał 4 mln i to nie wiadomo komu ,,, jakaś tajemnica !!
Sory że odgrzebuje ale coś wiadomo z tym certyfikatem czy już przycichło jak wszystko ? Przypomniałem sobie o tym i szukałem tego tematu. Na stronie widnieje ale ikonka ale ta strona nie wiem czy jest odświeżana. Ktoś coś wie ?