To bedzie rekordowy rok i mysle ze to wszystko nie jest grubo jeszcze w cenie. Do tego radze przestudiowac dalsze rubryki typu aktywa itp. Nie bez powodu ktos juz od tygodnia dyskretnie zbiera akcje z rynku aby za duzo nie wywindowac kursu
2 razy zarobiłem na Atende. Teraz jest ten trzeci raz. Sprzedam po nowym roku bo mam już do zapłacenia w tym roku 100K zł podatku. Co jest psikre nieco.... hahahahaha
Dnia 2023-11-14 o godz. 18:14 ~Kolber napisał(a): > A oplaca ci sie sprzedawac ? To jedna z firm na gpw mega rozwojowa z bardzo zanizonym kursem :) raport roczny to bedzie historia pisana na spolce
Lubię ruch na koncie. Nigdy nie żałuję decyzji sprzedaży. A na Atende to trochę posiedzę.Tak do 4,5-5 zł/
Tak, raport w sumie zgodny z moimi oczekiwaniami. Glowka spolka super, spółki zalezne pod wodą. Jezeli (a sadze ze tak wlasnie jest) nie ma tu zadnych przychodow z roboty dla PGE to 4q moze być extra, tyle ze dowiemy sie w maju2024 lub na konfie wynikowej jutro. Mnie nie bedzie, ale moze ktos zapyta, zeby nie bylo watpliwości?