• Właśnie Autor: _matiz_ [171.6.241.*]
    Usunąłem zlecenie kupna na 5,64 bo już się tam nie zobaczymy ,a szkoda. Jeszcze kilka kilo stało

Świetnie się robi z wami interesy

Na pocieszenie oprócz tego ,że uwolniliście się z ciążącej na was spółki to wysyłam odrobinę słońca i ciepła z Tajlandii

• Re: Właśnie Autor: ~GrubyMario [31.0.127.*]
    matiz za to jesień w Beskidach też jest piękna:) a jak sobie jeszcze podrzejesz wodę w gorącej bani z bąbelkami i patrzysz na złocisto czerwone liście to dech zapiera, także pozdrawiam z pięknej pl :)
  • Re: Właśnie Autor: _matiz_ [171.6.241.*]
    Też można pozazdrościć

Pozdrawiam :)
  • Re: Właśnie Autor: ~Kris [5.173.222.*]
    Hmm ale byłeś ustawiony, skoro wpadło po 5.62. No i ewentualny mega sukces, w zakupie po 5.64 poniżej 1000 sztuk to dzieciom, ale na pewno nie twoim będziesz mógł opowiadać. Matiz to megaloman i bajkopisarz. Stwierdzam to po historii transakcji z dnia dzisiejszego. Kabaret
  • Re: Właśnie Autor: ~dracos [5.173.93.*]
    Po 5.64 nawet chyba 1 k nie poszlo...to sie nachapal :)
    Tak się kolega 3grosze ustawił, że nawet 2 grosze niżej weszło. Śmiechu warte. A ile to „zainwestował”, dorzucił do wora, papiera za niecałe 6000 pln
  • Re: Właśnie Autor: _matiz_ [49.237.4.*]
    Jak już tak dziecko kolejny raz czepiasz się tych 3 groszy to zerknij i policz moje akcje na ostatnim walnym i pomnóż to przez te 3 grosze ,następnie zdaj sobie sprawę ,że nie zarejestrowałem wszystkich akcji ,a później porównaj to sobie ze stanem swojego portfela
    Jak zwykle piszesz bajki, tyle w temacie. Ostatni raz napisałem o 3 groszach, bo to pewnie też nie ty. Tak więc z całego serca przepraszam za 3 grosze.
    A jeszcze jedno, twoje posty są tylko merytoryczne, jak to gdzieś napisałeś. W rozumieniu bajkopisarstwa na pewno.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [49.237.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Kris [5.173.222.*]
    Nerwy poniosły, wyszło szydło z worka?? Moderator widzę post usunął. Po owocach poznasz…
[x]
SUNTECH -0,59% 1,68 2025-10-10 14:28:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.